CERUSSZIT

A cerusszit hatása testre és lélekre

A cerusszit színe: fehér, szürke, szürke–fekete, sárga.

Jellegzetességei: A cerusszit kitűnő földelő kő, amely hozzásegít ahhoz, hogy a környezetünkben kényelmesen érezzük magunkat. A cerusszit lehet csillag alakú és különböző formájú  kristály is.

Ezek a kövek a magasabb rendű bölcsességgel és a karmikus feladattal vannak összehangolva.

A csillagról azt tartják, hogy támogatást nyújt a földön kívüli kapcsolatok felvételéhez. A cerusszit segíti azoknak az előző életeknek a megismerését, amelyek nem a Földhöz kötődtek, és a jelenben azoknak az embereknek a felismerését, akikkel az előző életeinkben azon a bizonyos távoli helyen már dolgunk volt.

Elmagyarázza, hogy miért választottuk a születést a Földre, milyen leckéket tanultunk. A feladatok, amelyet teljesítenünk kell, és azokat a képességeinket, amelyeket azért kaptunk, hogy az emberiség fejlődését szolgáljuk velük. Ez a kő segít a múlt és hatásainak az elengedésében.

A cerusszit hasznos asztrális utazásokhoz, akár üzleti útról, akár kikapcsolódásról van szó. Csökkenti a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradságot, valamint segít alkalmazkodni a miénktől eltérő kultúrákhoz.

Jól használható rövid távra szóló kompromisszumok megkötéséhez, és az olyan helyzetekhez való alkalmazkodásban, amelyekkel szemben erős a belső ellenállásunk.

A cerusszit rendkívül gyakorlatias kő, előmozdítja a döntéshozást, serkenti a szellemi növekedést. Arra tanít, miként legyünk rugalmasak és vállaljuk a felelősséget. Oldja a feszültséget és az aggódást, megmutatja, hogyan alkalmazkodjunk az elkerülhetetlen változásokhoz.

Ellát azzal a képességgel, hogy bármilyen helyzetben diplomatikusan tudjunk viselkedni, és inkább a kifelé fordulást támogatja, mint a visszahúzódást.

Erősíti a kommunikációt, megkönnyíti a kapcsolattartást és figyelmes hallgatóvá tesz bennünket. Egyensúlyba hozza a jobb és a bal oldali agyféltekét, valamint erősíti a kreativitást.

Kitűnő kő bárkinek, aki eljegyezte magát a művészetekkel.

Elixírként hatékonyan rovarirtó. Spricceljük a szobanövényekre vagy a helyiség levegőjébe, s védelmet nyújt a rovarkártevőkkel és a betegségekkel szemben.

Gyógyhatása: a cerusszit vitalitást és energiát ad, különösen hosszú idő óta elhúzódó betegségek esetén.

Kristályterápiák tanfolyamunkon külön foglalkozunk az elixír és kristályvíz készítésével.

Ha tetszett amit olvastál, támogass minket abban,
hogy megosztod ismerőseiddel, barátaiddal!

Köszönjük!