Decemberi meglepetés ajándék

DECEMBERI ENERGIÁK

Energiák hónapról – hónapra címen ebben a hónapban is elolvashatod a bolygók aktuális állásáról szóló cikkünket. A bolygók együttállásának elemzését kedves ismerősünktől, Kiss Balázs Kunótól kapom minden hónapban. Kunó nagyszerű asztrozófus és kiváló tanító, aki az Élet minden területén utat mutat nekünk a mai napig is. Életünk egy meghatározó szakaszán Mesterként tekintünk rá és hálásak vagyunk tanításaiért!

Párommal együtt több előadássorozatán, tanfolyamán részt vettünk ( Dimisuli, DNS tábor, az Elmén túl tavaszi és őszi előadásai, stb. ) Évek óta elkötelezett olvasója vagyok évente megjelenő könyvének, a Csillaglesőnek, amiből  megismerhetem, milyen kozmikus energiák ölelnek át minket. A Csillaglesőből napra készen ismerem a bolygók együttállását és ezeket az együttállásokat is figyelembe veszem a Ma Prem Shakti kristályfüggők (olvass róla bővebben a linkre kattintva) készítésekor is, hiszen nem mindegy, hogy egy ilyen különleges darab milyen energiákat közvetít.

A Kunótól szerzett ismeretek motiváltak arra is, hogy mélyebben belemerüljek a kristályok és bolygók kapcsolatának tanulmányozásába és a Kristályterápiák tanfolyamunk részévé tegyem a Kristály Asztrológiát is, amiben Önmagad mozgatórugóit is megismerheted és kapcsolatba hozhatod a napi energiákkal.

Lehetőséget kaptam, hogy honlapomon a havi összefoglalóját – előrejelzését – közzétegyem.

Ráadásul most meglepetésként Kiss Balázs Kunó nekünk ajándékozza december minden napjának leírását. Sőt, ha igyekszel a megnyitással, a november 30-ra szóló üzenetet is megtalálod!

Kis Balázs Kunó honlapját itt találod, ahol már a Csillagleső 2018 című könyvét is megvásárolhatod: http://csillagmag.hu/

Szeretettel hívlak, tekints bele, milyen energiák várnak ránk decemberben!

 

Kunó ezekkel a szavakkal ajánlja a decemberi bolygó állásokat:

“Íme, eljött a december is ebben az évben, és most nagy energetikai hullámoknak nézünk elébe. Az életünkben igen erőteljesen érzékelhető Szaturnusz üzenetei most újra aktiválódnak, hiszen jegyet vált, ami egy 2-3 éves ciklus kezdete, mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni.

Szeretnéd minden nap olvasni a decemberi energiák leírását?

Nem kell mást tenned, csak elolvasni, vagy lementeni a gépedre a Csillagleső 2017 teljes decemberi hónapját!

KATTINTS IDE!

Az aktuális energiákat kísérd figyelemmel, érdemes a hónap folyamán akár minden nap is visszatérned ide!

A napi bolygóállások hogyan hatnak rád
és mely életterületeidet érintik?

Kristály asztrológia

Ezt egyszerűen meg tudod állapítani a Kristályterápiák tanfolyamunk második moduljának 8 tananyagában, a Kristály Asztrológiában tanultakból, ahol a Nap – , Hold-  és az Ascendens – jegyed figyelembevételével pontosan megismered Önmagad, családtagjaid és mások erősségeit és hiányosságainak gondolt tulajdonságait.

 

MA PREM SHAKTI KRISTÁLYFÜGGŐK
Életed bármely területére

A kristályfüggőkhöz való kristályok válogatásánál nagy hangsúlyt fektetek a készítésekor aktuális bolygó együttállásokra is, mivel fontosnak tartom, hogy önmagam energiái egyensúlyban legyenek. Nem mindegy ugyanis, hogy készítésekor milyen belső energiákat közvetítek egy termék irányába.

 

A Ma Prem Shakti kristályokkal megteremthetjük környezetünkben a nyugalmat és békét, az egészség, a szeretet, az eredményes munka és a jómód feltételeit!

Olvass róla bővebben IDE KATTINTVA

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

4 válaszok
 1. Morvainé Böbe
  Morvainé Böbe says:

  Dága Ágnes! Köszönöm szépen, hogy közreadod a havi előrejelzéseket! Én minden hónapban megnézem családunk minden tagjának a tanfolyamon tanultak alapján a születési időmből számítva. Én Rák – Bika – Oroszlán vagyok, de a legjellemzőbb rám az Ascendensem (Oroszlán) Hónapról hónapra azok történnek nálunk, amiről az előrejelzés szól, és azt is tapasztalom, hogy hatalmas a változás, főleg bennem. Míg tavaly még az “alacsony szinten” írt kedvezőtlen hatások értek, most már jobban érvényesek a “magasabb szinten” írt kedvező hatások. Múlt hónapban például a “Cet gyomrából” pillanatok alatt kikerültem, talán annak köszönhetően, hogy abban a pillanatban tudtam, milyen irányban kell folytatni az utamat…. Köszönöm, amit tanítottál! Szeretettel ölellek! Böbe

  Válasz
 2. Paál Betty
  Paál Betty says:

  Üdvözöllek Ágnes!
  Hónapok óta olvasom és figyelembe veszem az előrejelzéseket, így ennek köszönhetően felkészülten fogadok mindent ami történik. A kristály spirálom amit nekem csináltál, fantasztikusan működik, valószínűnek ennek tulajdoníthatom azokat a csodás felismeréseket, amelyek az utóbbi időben alakítják az életemet. Ennek köszönhetően kezdtem el a 3.modulodat is a tanfolyamon, mert már tudom, hogy bármit elérhetek! Sosem gondoltam volna ( nem is olyan régen még igen keserves helyzetben éltem ) hogy az ÉLET ILYEN CSODÁLATOS! Jó lenne ezzel a tudással visszamenni legalább 20 évet az életemben 🙂

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Betty!
   Köszönöm szépen hozzászólásodat!
   Törvényszerű, hogy nagyot változott az életed, hiszen azok közé tartozol, akik valóban akarnak az életükön változtatni és ennek elérésére meg is tesznek mindent.
   Ne vesztegesd az energiádat a 20 évvel ezelőtti önmagadra, koncentrálj a most történő örömteli eseményekre, hiszen ezek alakítják a jövődet! Amit most tapasztalsz, az még csak a kezdet. Haladj ezen az úton tovább, mert minden napod csodává válik lépteid nyomán!

   Válasz
 3. Attila
  Attila says:

  Köszönöm szépen az információt! Annyira érdekes, hogy minden nap el fogom olvasni előre, bár most az egész hónapot végigolvastam. Meg is rendelem a jövő évre a Csillaglesőt 🙂 Eddig még nem hallottam róla

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.