ENERGIÁK hónapról – hónapra

MÁRCIUSI ENERGIÁK

Energiák hónapról – hónapra címen ebben a hónapban is elolvashatod a bolygók aktuális állásáról szóló cikkünket. A bolygók együttállásának elemzését kedves ismerősünktől, Kiss Balázs Kunótól kapom minden hónapban. Kunó nagyszerű asztrozófus és kiváló tanító, aki az Élet minden területén utat mutat nekünk a mai napig is. Életünk egy meghatározó szakaszán Mesterként tekintünk rá és hálásak vagyunk tanításaiért!

Párommal együtt több előadássorozatán, tanfolyamán részt vettünk ( Dimisuli, DNS tábor, az Elmén túl tavaszi és őszi előadásai, stb. ) Évek óta elkötelezett olvasója vagyok évente megjelenő könyvének, a Csillaglesőnek, amiből  megismerhetem, milyen kozmikus energiák ölelnek át minket. A Csillaglesőből napra készen ismerem a bolygók együttállását és ezeket az együttállásokat is figyelembe veszem a Ma Prem Shakti kristályfüggők (olvass róla bővebben a linkre kattintva) készítésekor is, hiszen nem mindegy, hogy egy ilyen különleges darab milyen energiákat közvetít.

A Kunótól szerzett ismeretek motiváltak arra is, hogy mélyebben belemerüljek a kristályok és bolygók kapcsolatának tanulmányozásába és a Kristályterápiák tanfolyamunk részévé tegyem a Kristály Asztrológiát is, amiben Önmagad mozgatórugóit is megismerheted és kapcsolatba hozhatod a napi energiákkal.

Lehetőséget kaptam, hogy honlapomon a havi összefoglalóját – előrejelzését – közzétegyem.

Kis Balázs Kunó honlapját itt találod, ahol a Csillagleső 2018 című könyvét is megvásárolhatod: http://csillagmag.hu/

Szeretettel hívlak, tekints bele, milyen csodálatos energiák várnak ránk márciusban!

 

Az aktuális energiákat kísérd figyelemmel, érdemes a hónap folyamán akár minden nap is visszatérned ide!

MÁRCIUS ELEJE

A Hubble űrtávcső által készített kép a Marsról

 

 

Egy izgalmas üzenet rejlik meg az idei év sodrában.
A kvadrát fényszög, ami most kialakul a Merkúr és a Mars között, ebben az esztendőben ötször fordul elő, ami elképesztően sok ahhoz képest, hogy évente általában egyszer szokott létrejönni ez a fényszög.

Érdekes információ, hogy 2013-ban és 2015-ben pont az év utolsó napjaira esett ez a kapcsolódás, és 2017-ben például egyáltalán nem volt. Szenteljünk egy kicsit nagyobb figyelmet ennek, mert – ahogy azt mind tudjuk – véletlenek nincsenek, és a bolygók járásában semmi sem történik „csak úgy”.

A kvadrát mindig egy kihívást szimbolizál. Olyan feladatot, ami elsőre úgy tűnik, hogy akadályoz téged.

Ám, ahogy mondják, „teher alatt nő a pálma”, és ez az ellenerő az, ami segít kifejleszteni magadban azokat az erőket, amelyek nélkül életképtelen lennél. Persze lehet, hogy ez nem tetszik az elmédnek, de a kihívások elfogadásával megértheted, hogy valójában minden érted van.

A Mars magas szinten az önlegyőzés és az emelés szimbóluma, a Merkúr pedig a kommunikációé és az értelemé. Így e kettő kapcsolódása most azt mutatja meg, hogy ebben az évben igazi kihívást jelent majd meghaladni az elmédet, de cserében igazi tudatosságra tehetsz szert, ahol nem irányítanak az indulatok. Alacsony szinten ebben az időszakban – és majd árpilis 4-e, május 12-e, október 19-e és november 27-e környékén – merkúri (azaz kommunikációs, értelmi) kihívásokkal nézel szembe.

A düh és az indulat uralhatja a szavaidat, ezért nagyon fontos, hogy figyelj magadra, és ne nyomj el magadban semmit, mert akkor az még nagyobb erővel fog a felszínre törni.

 

* * *

Érdemes a kreativitással, a létrehozással foglalkoznod a hónap elején.

Próbálj meg olyan tevékenységeket keresni a napokban, amelyekkel valamit alkotsz, vagy valaminek az alapjait fekteted le fizikai szinten. Érezd a láthatatlan világ segítségét, amely folyamatosan veled van! Minden áldott, ami most az Égit akarja a Földre lehozni! Úgy is mondhatnánk, ma egy bizonyos értelemben a Bőség napja van, de itt semmiképpen ne a pénzre gondolj, mert azzal csak leszűkíted a lehetőségeidet! Ma (és a napokban) bármi, amiben ki tudod élni a kreativitásodat, valami leírhatatlan módon támogatja és emeli a benned élő teremtő erőt!

Mondjuk, hogyan akarsz pénzt teremteni, ha a munkahelyeden a teremtő erődet másnak adod, a munka utáni pihenésedet pedig a televízió/számítógép/telefon előtt töltöd? Most a kütyük helyett rajzolj, színezz, gyurmázz, vagy alkoss bármit, ami egy picit is kreatív. Bármit.

Ha ezt aktívan, naponta csinálod, akkor kreatív erőid elképesztő módon be fognak indulni.

* * *

Az előzőekben olvasott, Merkúrral kapcsolatos gondolatokat ki kell még egészíteni egy sor információval. Ugyanis nemcsak a Marssal áll kapcsolatban a Merkúr, hanem a Jupiterrel (szextil fényszöggel) és a Plútóval (trigonnal) is.

Ez a gondolkodás, értelem és szellemiség területén igen nagy változásokat szimbolizál. Képzeld el, hogy amiről eddig azt gondoltad, hogy így vagy úgy van, így és úgy működik, az BIZTOS, hogy nem fedi a valóságot.

Nagyon sok mindent nem vettél észre, pedig millió lehetőség rejlik az általad unalmasnak tartott dolgokban. Főleg azokban, amelyeknek már nem is szentelsz figyelmet, mert azt hiszed, már mindet ismered. Ha úgy gondolod, hogy tudod milyen az anyósod vagy a főnököd, mert mindig így vagy úgy szokott viselkedni, akkor egy hatalmas szemellenzővel nézed a világot.

Engedd meg, hogy az ismert dolgok ÚJ formájukban mutatkozzanak meg számodra! Gyakorolj például azon, hogy azt az útvonalat, ahol nap mint nap jársz, megpróbálod úgy nézni, mintha először járnál ott. Meglátod, mennyi újdonságot veszel majd észre, és minden kiszínesedik körülötted.

* * *

Most egy olyan időszak van, amit pozitívnak lehet megélni.
Sok szextil, trigon és kvintil fényszög van jelen, ami a változásokat, átalakulásokat úgy jeleníti meg, mintha maguktól történnének. Ez az elme számára általában kellemes.

Amire most célszerű figyelned, hogy ne csapongj, ne kergess rózsaszín álmokat, próbálj a földön maradni. A túlzott akarásnak vagy vágyálmaid elszállt üldözésének eredménye az, hogy nem figyelsz a valóságra magad körül. Elárulom, ebben az esetben orraesések sorozata várhat rád. Ezért próbálj meg jobban odafigyelni a VALÓSÁGRA. Arra, ami VAN, és nem arra, hogy Te milyennek látod.

* * *

A Nap és a Szaturnusz kvintil fényszöge a hét közepén aktív, és elég érdekes dolgokat tükröz az életedben – főleg olyat, amit nem mersz látni. A fordított T betű a kvintil fényszöge, 72 fok, amely a kör öt részre osztásából keletkezik, így a numerológia szerint az 5-ös számot hordozza magában.

Ez a kvintesszencia szimbóluma: az az energia, ahol minden szinte varázsütésre átalakul. Az alkímia varázslata, a mágia ötszöge. Nehezen érzékelhető fényszög, mert túlmutat a hétköznapi valóságon. Egyszer csak mintha kiesnél a térből és az időből, és pont azt, pont akkor teszed meg, amikor elérkezett a megfelelő alkalom.

Olyan ez, mint amikor automatikusan visszafordulsz a lakásba. Nem is tudod, miért, és hiába gondolkozol, nem jut eszedbe. Aztán elhessegeted az érzést, és később rájössz, hogy mit is hagytál otthon. Nos, ha nem állnál meg, hanem hagynád a testedet gondolkodás nélkül cselekedni, akkor a tested elvezetne oda, ahová menni készültél. Az elme kikapcsolása segít a testtudatos cselekedetek végrehajtásában. Ilyenkor rábízod magad az intuíciódra.

Csak az a baj, hogy az ember a sugallatait is mindig meg akarja érteni. Tanulj meg bízni a benned lévő ösztönerőkben!

MÁRCIUS KÖZEPE

Most egy messianisztikus fényszög lesz egzakt, ami persze már jó ideje „él”.

A Neptunusz és a felszálló Holdcsomópont kapcsolata a lelki mélységekre hívja fel a figyelmünket. A mélyben található dolgok sokszor félelmetesek, ezért a Neptunusz által szimbolizált ködökkel és illúziókkal fedjük el őket önmagunk elől. Tekints most vissza a márciusi hónapodra! Nézd meg, mi az, ami még mindig kísért, amit szégyennel éltél meg, amire nem szívesen gondolsz vissza, amit inkább senkinek se vallanál be szívesen… Érdemes ezeket most egy belső meditációban újra átélni, megengedve magadnak azokat az érzéseket, amelyeket elfojtottál.

Csak ennyi a dolgod, nem kell rajta agyalni, értelmezni – csak engedd magadhoz azokat a mély érzéseket, amiket legszívesebben eltávolítanál. (Például „bűnös” vágyak, „ciki” helyzetek stb.)

* * *

Nem érdemes mindig mindenáron kimondani mindent, ne akarj feltűnősködni! Érdemes ezt kipróbálnod.

Ha BÁRMILYEN hatás ér, próbáld ki, hogy nem reagálsz rá, nem válaszolsz, csak annyit mondasz, amennyit feltétlenül szükséges. Ha beszélgetésbe bocsátkozol, akkor se véleményezd a dolgokat, még akkor se, ha olyan egetverő butaságokkal is találkozol, amikről úgy érzed, nem hagyhatod őket szó nélkül. Pont ez a mai nap feladata.

Vedd észre, hogy milyen témák érintenek téged érzékenyen. Mikor van az, hogy azzal szembesülsz, ha nem reagálsz, akkor megalkudsz, ellenkezne az elveiddel, sértene bizonyos érdekeket, vagy egyszerűen csak fájna. Próbáld megállni, hogy reagálj! Tarts meg magadnak a véleményed, játszd le magadban a dolgot. Bár a legtöbb spirituális tanítás azt mondja, hogy ne tarts magadban semmit, most mégis próbáld ki, hogy nem adsz teret a megnyilvánulásaidnak.

Ez egy darabig nagyon frusztráló tud lenni. Könnyű egy csendtáborban csendben lenni 10-20 napig – de próbáld csak ki a hétköznapi életedben, hogy nem teszel hozzá semmit a világodhoz! Ezzel néhány új felismerésre tehetsz szert, és megélheted, hogy belső harmóniádat valójában Te irányítod. Ahogy Te engeded meg azt is, hogy az felboruljon. Ma mindenképpen keresd a belső harmóniát. Inkább lélegezd ki, ami kimenne – de ne mondd ki! (A Merkúr és a Vénusz is csatlakozik egy trigonnal a felszálló Holdcsomóponthoz).

* * *

Nézz szembe önmagaddal! Ezt a legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy megfigyeled a világodat, tükörként tekintesz rá. Ekkor rájöhetsz: minden részletében visszatükröződsz. Ez így leírva elég banálisan hangzik, de hidd el, az fog kivezetni téged életed útvesztőjéből, ha képes vagy túllépni a saját magad által emelt falakon.

Az ember felett átvették a hatalmat a megszokások, a berögzültségek, és az anyagi biztonságra való törekvés. Ezzel a gondolkodással pedig az ember magának teremti meg saját útvesztőjét, ahol csak jó és rossz dolgok vezethetik. Hol csak erre, hol csak arra szabad mennie…

Ám ez egy olyan úttalan út, amely mindenképpen örök bolyongáshoz vezet! Az a feladatod az elkövetkezendő napokban, hogy kilépj saját labirintusodból! Ahogy már azt írtam, lépj túl az anyagi világba vetett megszokásaidon!

Március 20

A tavaszi Napéjegyenlőség pontja, az új kezdet, az új kör kezdete. Ez hajnalban, helyi idő szerint 5 óra 31 perckor lesz egzakt. Ekkor a Nap elkezd az alsó világból felfelé emelkedni, és ahogy a fény erősödik, úgy az éjszakák is egyre rövidebbek lesznek. Minden ősi vallás és népcsoport ünnepelte ezt a napot, hiszen a megújulást szimbolizálja. Beköszönt a tavasz, és a földek gyarapodni kezdenek.

Ez jelképezi a mi külső gyarapodásunkat is (abszolút nem anyagi szempontból). A természet rendjét követve, együtt élve, lélegezve a bolygóval, ez a lelkivilágunk kinyílásának az ideje, amikor új tűzerők áramlanak be az életünkbe.

MÁRCIUS VÉGE

Mától egészen április első hetéig a Cet-csillagkép üzenete a meghatározó.

A Cet szimbolizálja a bibliai Jónás történetét, aki nem vállalta fel küldetését, és visszautasította az Isteni Szándékot, azaz megtagadta a sorsát. Ekkor büntetésképpen a Teremtő a cet gyomrába zárta, s e tengeri szörny három napra és három éjszakára elnyelte. A teljes, belső átalakulás után Jónás kijött a cet gyomrából, felvállalta sorsát, és elindult saját útján, ezzel teljesítve küldetését.

Fontos tudni, hogy a cet gyomrából az ember csak a saját erejéből tud kijönni, de megkap hozzá minden segítséget. És most pont az a feladatod, hogy belső szándékod által megidézd saját sorsodat. Kövesd azt, aki vagy!

Ha megfutamodsz önmagad elől, akkor tulajdonképpen saját magadat zárod ebbe az égi börtönbe. Ilyenkor az egótól és önzéstől hajtva valami olyasmit kergetsz, ami csak egyre jobban eltaszít önmagadtól.

* * *

A Vénusz eléri az Uránuszt. Túl a párkapcsolaton, a Vénusz a belülről fakadó, isteni ihletésű kreativitás szimbóluma. Azoké a láthatatlan erőké, amelyek a fizikai síkon az anyag belső természetéből fakadnak, nem mérhetőek, nem észlelhetőek, mégis jelen vannak.

Mondok egy példát: hogyan lehet mérni és megmagyarázni, hogy egy ruha jól áll-e valakinek? A Vénuszhoz tartozik az a fajta belső harmónia és szépség, ami ugyan megfoghatatlan, mégis mindenki számára tapasztalható. Ebből az esszenciából táplálkoznak a művészek. Ezt az erőt úgy tudod (nemtől függetlenül) termékenyen mozgósítani magadban, ha elkezdesz azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyek harmóniát, egyensúlyt, szépséget hoznak a napjaidba.

Ez lehet bármi, nem kell feltétlenül valami nagy és különleges dologra gondolni… Elég az, ha úgy érzed, hogy több leszel általa. Ettől több lesz a világ is, mert adsz valamit magadból, ami táplál másokat. Azt tartsd szem előtt, hogy az irány ne önmagad gyarapítása legyen, mert azzal épp az ellenkezőjét éred el, és csak magadtól veszel el általa!

 

Sok szeretettel

Kunó

 

A napi bolygóállások hogyan hatnak rád
és mely életterületeidet érintik?

Kristály asztrológia

Ezt egyszerűen meg tudod állapítani a Kristályterápiák tanfolyamunk második moduljának 8 tananyagában, a Kristály Asztrológiában tanultakból, ahol a Nap – , Hold-  és az Ascendens – jegyed figyelembevételével pontosan megismered Önmagad, családtagjaid és mások erősségeit és hiányosságainak gondolt tulajdonságait.

 

MA PREM SHAKTI KRISTÁLYFÜGGŐK
Életed bármely területére

A kristályfüggőkhöz való kristályok válogatásánál nagy hangsúlyt fektetek a készítésekor aktuális bolygó együttállásokra is, mivel fontosnak tartom, hogy önmagam energiái egyensúlyban legyenek. Nem mindegy ugyanis, hogy készítésekor milyen belső energiákat közvetítek egy termék irányába.

 

A Ma Prem Shakti kristályokkal megteremthetjük környezetünkben a nyugalmat és békét, az egészség, a szeretet, az eredményes munka és a jómód feltételeit!

Olvass róla bővebben IDE KATTINTVA

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

7 válaszok
 1. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!
  Köszönöm az újabb előrejelzést !
  Mostanság sokat olvastam a bolygókról , és olyan fantasztikus érzés
  megtudni, mikor és hol járnak, hogyan találkoznak, miben segítenek bennünket.
  Az ember teljesen másképpen néz mindenre, tényleg úgy, mintha most
  látná először. Önmagamat is másképp látom. 🙂
  Kunó varázslatos energiákról ír, igyekszem követni a tanácsait.
  Kezdem azzal, hogy most hétvégén nagyon kreatív leszek, 🙂

  Üdvözlettel:
  Julianna

  Válasz
 2. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!
  Köszönöm!!!
  Ha minden kívánságom így teljesülne! 🙂
  Tegnap megéreztem valamit a nagy energiákból.
  Reggelre virradóan pedig olyan álmom volt, ami
  a múltamra, talán előző életeimre is utalt. Az Édesanyám
  (aki sajnos már nincs velünk) is ott volt.
  Ébredés után arra gondoltam, jó lenne már Kunó előrejelzéseit olvasni.
  És íme, itt van! 🙂
  Lesz mit feltérképeznem!

  Köszönettel:
  Julianna

  Válasz
  • Válasz Juliannának
   Válasz Juliannának says:

   Kedves Julianna!

   Köszönöm szépen bejegyzésedet!
   Amikor álmodunk, érdemes ébredés után azonnal felírni, még akkor is, ha egyébként értelmetlennek tűnik. Minden álmunk vezet minket valahová, utat mutat, választ ad valamire. Mivel az álmokat könnyen elfelejtjük, nehezebben tudjuk összefüggésbe hozni a későbbi eseményekkel.

   Kúnó Csillaglesőjében február 6-ra – és ezt tudjuk, hogy nem pontosan arra a napra, hanem előtte és utána is érvényes – pontosan hasonló energiákra mutat rá.

   Szeretettel kívánok sok sikert a feltérképezéshez!
   Ágnes

   Válasz
 3. Attila
  Attila says:

  Köszönöm szépen az információt! Annyira érdekes, hogy minden nap el fogom olvasni előre, bár most az egész hónapot végigolvastam. Meg is rendelem a jövő évre a Csillaglesőt 🙂 Eddig még nem hallottam róla

  Válasz
 4. Paál Betty
  Paál Betty says:

  Üdvözöllek Ágnes!
  Hónapok óta olvasom és figyelembe veszem az előrejelzéseket, így ennek köszönhetően felkészülten fogadok mindent ami történik. A kristály spirálom amit nekem csináltál, fantasztikusan működik, valószínűnek ennek tulajdoníthatom azokat a csodás felismeréseket, amelyek az utóbbi időben alakítják az életemet. Ennek köszönhetően kezdtem el a 3.modulodat is a tanfolyamon, mert már tudom, hogy bármit elérhetek! Sosem gondoltam volna ( nem is olyan régen még igen keserves helyzetben éltem ) hogy az ÉLET ILYEN CSODÁLATOS! Jó lenne ezzel a tudással visszamenni legalább 20 évet az életemben 🙂

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Betty!
   Köszönöm szépen hozzászólásodat!
   Törvényszerű, hogy nagyot változott az életed, hiszen azok közé tartozol, akik valóban akarnak az életükön változtatni és ennek elérésére meg is tesznek mindent.
   Ne vesztegesd az energiádat a 20 évvel ezelőtti önmagadra, koncentrálj a most történő örömteli eseményekre, hiszen ezek alakítják a jövődet! Amit most tapasztalsz, az még csak a kezdet. Haladj ezen az úton tovább, mert minden napod csodává válik lépteid nyomán!

   Válasz
 5. Morvainé Böbe
  Morvainé Böbe says:

  Dága Ágnes! Köszönöm szépen, hogy közreadod a havi előrejelzéseket! Én minden hónapban megnézem családunk minden tagjának a tanfolyamon tanultak alapján a születési időmből számítva. Én Rák – Bika – Oroszlán vagyok, de a legjellemzőbb rám az Ascendensem (Oroszlán) Hónapról hónapra azok történnek nálunk, amiről az előrejelzés szól, és azt is tapasztalom, hogy hatalmas a változás, főleg bennem. Míg tavaly még az “alacsony szinten” írt kedvezőtlen hatások értek, most már jobban érvényesek a “magasabb szinten” írt kedvező hatások. Múlt hónapban például a “Cet gyomrából” pillanatok alatt kikerültem, talán annak köszönhetően, hogy abban a pillanatban tudtam, milyen irányban kell folytatni az utamat…. Köszönöm, amit tanítottál! Szeretettel ölellek! Böbe

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.