Fogyókúrát segítő,
lelki harmonizáló kövek

Hogyan tudják a kövek segíteni a fogyókúrát?

A kövek gyógyító ereje olyan módon segít a fogyókúrában, hogy közben a kiváltó okokat tárja fel és a tudatalattira hat.

A kövek az általuk kibocsátott rezgéssel hatnak. Testünknek, minden sejtünknek szintén megvan a maga harmonikus – vagy diszharmonikus – rezgése. Ezek a rezgések energiából és információkból állnak.

Akinek súlyfeleslege vagy bármilyen betegsége van (mivel a jelenség igaz a betegségekre is), ezt az információt közvetíti a térbe, ahol magához vonzza a kövek energiáját, amelyek képesek ezt a diszharmóniát harmóniára változtatni.

Az alább felsorolt kövek energiája feloldja azokat a lelki blokádokat amik a hízáshoz vezetnek, ezáltal elősegítik a fogyást.

Az eredményes fogyáshoz azonban rendkívül fontos, hogy merjünk szembenézni azokkal a lelki konfliktusainkkal, amelyek a kövek használata során felszínre kerülnek!

Az elhízás lelki oka

Mielőtt tovább lépnénk, nézzük meg az elhízás lelki okát, más néven lelki szimbólumát!

Az elhízás, túlsúly a belső kiteljesedés helyett külső teltséget mutat, az élvezetek vonatkozásában nem uraljuk a helyzetet. Harc önmagunk súlyával (súlyosságával, fontosságával), ami a figyelem, szeretet és biztonság utáni vágyat szimbolizálja.
Az evésben leljük örömünket, a szeretet és élvezet iránti igényünk így mutatkozik meg: a hiányzó szükségletek kompenzálása.

Az étel a jutalom eszköze, az étkezések kárpótolnak az egységérzet és a szívből feltörő érzések hiányáért.
Az elhízás tudat alatti védőréteg kialakítása az érzelmektől mentes, rideg környezettel szemben.

Elszigetelődünk saját kis mentsvárunkban.

Amint belső világunkat rendbe tesszük, a külső is egyenesbe kerül!

Az alább felsorolt lelki harmonizáló kövek feloldják azokat a lelki blokádokat, amelyek az elhízáshoz vezetnek.
Persze lehetnek lelki problémáid akkor is, ha az a súlyodon nem mutatkozik. A kövek használatával akkor fogysz csak, ha van miből lefogynod.

Ha sovány vagy, vagy testsúlyoddal nincs probléma, nem kell attól félni, hogy tovább fogysz!
Hiszen tudjuk, hogy a kövek a tudat szintjén hatnak, ezért ott segítenek, ahol arra szükség van!

Az alábbi kövek segíthetnek

Hogyan használd a köveket?

Kiválaszthatod azokat a köveket, amelyekre – érzésed szerint – szükséged van. Használj több követ egyszerre, ezek egymásra is hatással vannak, segítik, kiegészítik egymást.

Készíts, vagy készíttess belőlük nyakláncot (a nyaklánc, ami körbeöleli a nyakat, a test egészére van hatással), vagy karkötőt, amit azon a csuklódon hordasz, amelyikkel jobb érzésed van. A jobb kézen hordott karkötő a bal agyféltekére hat, a bal csuklón hordott pedig a jobb agyféltekére van hatással. Hallgass érzéseidre és a kövekre,  megmutatják, hol van szükséged a segítségükre.

Ha az itt olvasottak alapján kedvet kaptál a kristályokhoz és szeretnéd azokat használni, javaslom, hogy végezd el a Kristálygyógyító online tanfolyamunkat, ( most rendkívüli akcióval, a linkre kattintva tájékozódhatsz róla) ami távoktatásban működik, személyes részvételt nem igényel, így a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve is elvégezhető.

Hópehely obszidián
Élénkíti az emésztést, aktiválja az elfojtott tudati tartalmakat.

Aventurin
Serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat.

Howlit
Segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást.
A “fogyókúrázók köveként” ismerjük. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt.

Malachit
Segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, feloldja a lelki blokádokat, lelki egyensúlyt teremt. Tudatosítja az elfojtott érzelmeket, visszavezet a lelki harmóniához.

Rodokrozit
Segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, stabilizálja a vércukorszintet és a vérnyomást. Elmulasztja a félelmeket, fokozza a hajtóerőt.

Kalcedon
Segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillapító hatású, hatással van a pajzsmirigy működésére. Kiváló hatású a vércukorszint normalizálására, méreganyagok kiválasztására. Jó irányba befolyásolja a negativitást. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem merik kimondani ami bántja őket, úgy is mondhatnánk “lenyelik” a sérelmeiket. Segít a lelki traumák feldolgozásában.

Karneol
A bélflóra szabályozására, anyagcsere problémákra van hatással. Ezen kívül koleszterinszint csökkentő, fokozza a kitartást és az állhatatosságot, erősíti a belső indíttatásainkat.

Jade
Használhatjuk elhízás esetében, segít a sav – bázis egyensúly beállításában és megtartásában. Segíti az önmegvalósítást, a tudattalan félelmek legyőzését, visszaadja a belső békét és nyugalmat.

Citrin
Hasznos segítség elhízás (adipositas) esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet. Koleszterinszint csökkentő, oldja az energiarendszer blokádját, önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad.

Hegyikristály
Az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk. Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

Achát
Ajánlott elhízás esetében, mert fokozza a zsírégetést, segíti anyagcserét. Segíti a méregtelenítést. Alkalmas a negatív gondolatok és érzések megszüntetésére, önmagunk elfogadására. Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket.

Akvamarin
Hatással van az anyagcserére és a pajzsmirigy működésére. Enyhíti a depressziót, hangulatingadozásokat.

Ezzel a módszerrel  nem csak a súlyproblémádhoz nyúlhatsz hozzá új szemszögből, hanem számos további területen is jó eredménnyel használhatod a belső harmonizálást.

A saját szükségleteid szerint gondosan összeválogatott köveket a problémáid háttérében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek oldására és ezáltal a testi – lelki állapotod harmonizálására használhatod.

Ha szeretnéd elsajátítani a kristályokkal való
foglalatosság csínját – bínját,

olvasd el ezt a rövid összefoglalót a tanfolyamunkról.

Tanfolyamunk online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik.

A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, függetlenül attól, hogy az oklevelet már megkaptad, bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam 3 modulból áll, amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.

A teljes tanfolyam ára 36.990  Ft helyett most kedvezményesen mindössze  5.000 Ft

Szeretettel segítünk!

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

Mentés

Jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a „jelentkezem a tanfolyamra” gombra kattintással Molnár Józsefnéval kötöd ( 5137. Jászkisér, Bacsó utca 22, adószám: 52545784 – 1 – 30  ) Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak és egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató,  illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével. NAIH-110876/2016

 

Mentés