,

Az energiák hatalmas lehetőséget kínálnak! Élj velük!

Spirituális tanítók, asztrológusok, asztrozófusok hívják fel a figyelmünket, hogy az Univerzum energiái egyre erősebbek, egyre láthatóbban, kézzel foghatóbban és gyorsabban nyilvánulnak meg. Felkészülhetünk arra, hogy hatalmas lehetőségek érkeznek az életünkbe….

 

“Óvatosan válassz, mire gondolsz,

Ami lenni szeretnél, arra gondolj,

Mert amivel ma az elmédet szórakoztatod,

Kézzel fogható szeszélyként az lesz a holnapod!”

(Margaret Runyom Castaneda)

 

Mindannyian, akik figyelünk az energiákra, valóban hatalmas energetikai változásnak lehetünk tanúi. Természetesen azok is átélik ezeket a változásokat, akik nem vesznek tudomást róla, benn ragadtak a régi mintákba, félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység tölti ki az életüket. Sajnos nekik könnyen kicsúszhat a lábuk alól a talaj!

Az energiák pedig szinte napról – napra erősödnek!

Különösen igaz ez 2018- ban, amikor már rövid idő alatt megtapasztalhatjuk, hogy gondolataink, érzéseink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. A pozitív, teremtő gondolatok is, de a félelmek, nehézségek által létrehozott érzések is hatalmas teremtő erővel bírnak.

Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk minden gondolatunkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket, a hozzájuk kapcsolódó érzéseinket pedig a szívünkből, a szeretet teréből irányítsuk!

A 2017-es év 1-es energetikájú év volt, ami a Nap száma, az elsőt és a kezdetet szimbolizálja, a növekedés és a jólét száma, minden dolgok kezdetét jelöli. Az erő, a teremtő eszme és az aktivitás jelképe. A függetlenséget és önmegvalósítást jelképezi. 2017-ben elindultak az új dolgok, új energiák az életünkben, mint amikor a kertünkben elültetjük a magokat.

Amikor kertünkben elvetjük a salátát, zöldséget, sosem félünk, nem kételkedünk abban, hogy azok kikelnek. Bár még a földben pihennek, mégis bízva, örömmel látjuk lelki szemeink előtt, milyen gyönyörűséges terméseink lesznek. Még a csíráját sem látjuk, mégis gondozzuk, öntözzük, és minden tápanyagot megadunk, ami a fejlődéséhez szükséges.

Kertünk az Életünk, az elültetett magok pedig a céljaink, álmaink, vágyaink.

Tégy vele úgy, mint a kertedben elvetett maggal! Minél nagyobb szeretettel ápolod és dédelgeted, álmaid, vágyaid termése annál könnyebben indul csírázásnak, míg már lelki szemeid helyett fizikai valóságodban is megjelenik.

2018 év a folytatása az előző évben befektetett energiáknak. 2018 energetikailag 2-es szám, ami duplázódást jelent, teremtő társat, segítőt vonz be az életünkbe. Ez elsősorban égi segítség lesz, Isten, Jézus, Angyalok, és a többi, fizikai szemünknek láthatatlan, mégis hatalmas energiájú létezők. A 2 –es szám a Hold száma, segíti az intuíciót, a megérzéseket és a megértéseket.

Minden, amit 2017-ben elvetettünk, minden döntésünk, vágyaink, céljaink, 2018 – ban – az energiáknak és segítőinknek köszönhetően – kicsírázik és kivirágzik.

Rendkívül fontos, hogy rábízzuk magunkat égi segítőinkre, megérzéseinken keresztül megértsük üzeneteiket, az iránymutatást. Helyettünk nem tudnak cselekedni, viszont lámpásként világítanak nekünk, megmutatják azt az irányt, aminek követésével oda jutunk, ahová szeretnénk.

Megérzéseink, intuíciónk a lámpásunk, feltétel nélkül kövessük az útmutatást!

 

Ennek megértése és elfogadása az idei év legnagyobb kihívást rejtő feladata számunkra, hiszen ahhoz szoktunk hozzá, azt várják el tőlünk, hogy “ésszerűen” cselekedjünk.

A régi minták szerint van egy képünk arról, hogyan kell élnünk az életet. A régi minták szerint „az élet szenvedés”.

Az új energiák tálcán kínálják nekünk a változás lehetőségét, egyedül a félelem, a “mit mondanak mások”, a “nem fogadnak el”  (szintén régi energiák) tarthatnak vissza bárkit is az örömteli, beteljesült élettől.

Úgy tűnik, hogy a bal agyféltekéhez tartozó logikus, elemző, számokban és időkorlátokban meghatározott materiális gondolkodás idejének végét járjuk.

Müller Péter egyik írásában így fogalmazott:

„Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek.
A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.

Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!”

 

 

2018-ban tehát segítőinkkel képesek leszünk learatni azt a termést, aminek magvait 2017-ben elvetettük. Lesznek azonban friss teremtéseink is, hiszen ebben az évben már a napi szinten megélt gondolataink, vágyaink is nagyobb energiát kapnak, és egyesek szinte azonnal beteljesednek annak, aki képes lesz vágya megvalósulásának örömteli érzését kellő mértékben fenntartani.
Erre legjobb példaként Bagdi Bella egyik dalának refrénje jut eszembe, ami így hangzik: “Elhiszem azt, amit még nem látok, hogy meglássam azt, amiben hiszek”

Fejlődésünk azonban nem áll meg 2018-ban! 2019 energetikailag egy 3 számot képvisel, ami egy szerencseszám, jelentése növekedés, folyamatos gyarapodás.

2018-ban hitelt érdemlően megtapasztaljuk gondolataink teremtő erejét. A következő évre már letisztulnak a gondolatok, megtanulja mindenki, hogy saját érdeke szeretetteljes gondolatokat dédelgetni magában. Bár valószínűleg lesznek, akik kiesnek ezen a rostán félelmük által generált gondolataik miatt, viszont aki fennmarad, annak a következő év még több csodát fog mutatni.

Bár a kristályok, ásványok eddig is segítségünkre voltak, az elkövetkező időkben azonban még többet tudnak segíteni. Állandó, tiszta, harmonikus rezgéseikkel mint egy adótorony, közvetítik felénk az Univerzum üzeneteit. Nincs más dolgunk, mint segítségükkel ráhangolódni a finom energiákra, így könnyedén válhatunk „vevő készülékké” az égiek által mutatott irány követésére.

 

 

Szeretettel kívánom, hogy Te is felfedezd önmagadban a Teremtő Erőket!

 

Ha azok közé tartozol, akik már elvégezték a Kristályterápiák tanfolyamunk mindhárom modulját, Neked különösen jótékony eszközök vannak a birtokodban! Használd a meglévő köveidet a tanultaknak, vagy saját érzéseidnek megfelelően!

Ne feledd! A saját érzéseid azok, amelyek Téged vezetnek, amit tanultál, az pedig az én tapasztalatom, ami nekem működik, nem kőbe vésett törvény! Számodra egy iránymutatás, ami által felfedezhetted saját intuíciódat! Élj vele! Ha további útmutatást kérsz az elkövetkező időszakra, küldj egy e-mailt, vagy a Kapcsolat menüből egy üzenetet! Ahogy ígértem a kezdetekben, továbbra is szívesen segítek!

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.