Kristályterápiák

Itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Válj részesévé annak a sok csodának, amit a kristályok nyújtanak nekünk!

Én választok, vagy a kő választott engem?

Honnan tudja a kristály, hogy nekem milyen lelki problémám van?

Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek!

  • A kristályok olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek különböző energiákkal töltenek fel minket. Védik, szabályozzák a belső energiaáramlásunkat, erősítik képességeinket, elősegítik a külső energiával lévő kapcsolatunkat, megnyugtatnak és megvigasztalnak, harmonizálnak és így meggyógyítanak.

  • Természetesen ezt a hatást akkor érezheted a legerősebben, amikor közvetlen kapcsolatba kerülsz egy kristállyal, a közeledben van, megfogod, folyamatosan használod őket. A legcsodálatosabb azonban az, hogy egy megnevezhetetlen, kellemes érzés formájában akkor is jelentkezik a hatás, amikor csak képen látod ezeket a természet adta gyógyító kincseket.

  • Éppen aktuális érzelmeid, problémáid, minden esemény ami az agyadban pont most, ebben a pillanatban játszódik, rendkívül erős frekvencián rezgő energiát bocsát ki. Amikor ez az energia találkozik egy olyan energiamezővel ami jó hatással van rá, akkor ösztönösen kihasználja annak gyógyító, stimuláló hatását.  A kristályok szintén nagyon erős energia rezgést sugároznak. Ez akkor is érzékelhető, amikor csak képen látod őket. A benned lezajló folyamat energiarezgése így azonnal képes kiválasztani azt a kiegyenlítő hatást, amivel feltöltődhet.

  • Szeretnéd tudni, hogy éppen most milyen lelki állapotban vagy? Mi foglalja le mostanában a gondolataidat?

  • Ha e-mail címeddel és keresztneveddel feliratkozol hírlevelünkre,  azonnal meggyőződhetsz arról, hogy a kristály amit kiválasztasz, pontosan azt a lelki állapotot képes harmonizálni, amiben  most vagy!

  • Nem baj, ha nem ismered a követ, csak válassz kedved szerint, majd olvasd el, miért éppen azt a követ választottad? Az útmutatóban 22 féle kristályt találsz, mégis nagyon pontosan fogod kiválasztani azt az egyetlen követ, ami segíthet neked!  Lehet, hogy nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged?

  • Az “Én választok követ, vagy a kő választ engem?” című ingyenes útmutatóval azonnal hozzáláthatsz önmagad elemzéséhez!

„A világi, vagy bármely más siker az életedben sokkal inkább múlik azon, hogy mennyire jól vonod be az Univerzumot és csodáit, mint azon, hogy milyen jól hasznosítod az időd és a környezeted.

A feladatod tehát NEM az, hogy agyondolgozd magad, vagy, hogy újra feltaláld a spanyolviaszt.

Az a feladatod, hogy meghatározd az álmod, elképzeld a végeredményt, és kövesd a megérzéseidet és ösztöneidet!
A többi automatikusan és erőfeszítés nélkül kialakul; egy briliáns stratégia, a legjobb helyszín, az átütő elképzelés, valamint a tökéletes időzítés a megvalósuláshoz. Bár az Univerzum láthatatlan, mégis ELEVEN és minden tevékenységedben aktív szerepet játszik.

Tanuld meg, hogyan hasznosítsd!” (Dr.Joe Vitale)