Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A LAZURITOT VÁLASZTOTTAM!

Mit gondolsz, miért tetszik a lazurit?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A LAZURITOT,

VAGY A LAZURIT VÁLASZTOTT ENGEM?

Lazurit, lápisz lazuli vagy más néven lazúrkő egy gyönyörű kék kő, ami hatalmas erővel rendelkezik. A lazuritot őseink a királyi vérrel és Ízisz istennővel hozták összefüggésbe és az istenek védelme alatt állt aki használta.

A lazuritot régen a hűség varázskövének tekintették és a szerelmesek a köztük lévő kötelék megerősítésére használták.

A lazurit segítségével magabiztosan és méltósággal tudod kifejezni magad. Segíti a szeretetteli, gondoskodó és támogató gondolatokat.

A lazurit fokozza a méltóság és az egyenrangúság érzését és elősegíti a valódi kommunikációt. Jótékony hatással van bizonyos okkult képességekre így ráhangol téged a társ igényeire és érzéseire.

A lazurit általában a békét és a fizikai, mentális, emocionális és spirituális szinteket egyesítő szeretetet közvetíti.

lazurit kristalygyogyitas.hu

A lazurit ( lapis lazuli, lazúrkő ) erősíti a szellemedet, elősegíti a meditációt és a magadba tekintést. Feloldja a korlátozó gondolkodási mintáidat, tiszteletre tanít önmagaddal és másokkal szemben.

A lazurit elmélyíti saját belső megérzéseidbe és a rejtett érzelmeidbe vetett bizalmadat, harmóniát visz az emberekkel való kapcsolataidba.

Ez a gyönyörű, királykék alapon fénypontokként aranyló piritzárványokkal pettyezett lazúrkő a csillagos éjszakai égboltra emlékezteti az embert.
A lélekben a kozmoszban való védettség érzését érezheted vele, ami fogékonnyá tesz a csillagok fénylő sugárzására és üzenetére.

Számos kultúra tisztelte szentként a lazuritot, az Ég követét, amely az embereknek bölcsességet nyújt.

lazurit marokkő kristalygyogyitas.hu

Mentés

A LAZURIT HATÁSA A SZELLEMRE

A lazurit a szellemedet befelé irányítja, erősít, és elvezet az igazság felismeréséig.

Segítségével igazabbá és egyenesebbé válsz, őszinte leszel önmagaddal és másokkal szemben. Átlátszatlan kőként elősegíti szellemi felismeréseid gyakorlati megvalósítását is.

A lazúrkő szellemed mélyebb rétegeibe vezet el, ahonnan az intuitív bölcsesség és megértés árad, ahol szert tehetsz a magasabb vezetésbe vetett bizalomra.
A lazurit abban is segítségedre van, hogy feloldjad azokat gondolkodási mintákat, amelyek elzárják előled az önnön mélységeidbe vezető utat.

A lazurit fejleszti az intuíciót és a befelé tekintést, ráébreszt a rejtett értelem és dolgok mögött ható erők mibenlétére is. Határtalan örömöt kelt benned az élet és a világegyetem csodái felett.

lazurit nyaklánc kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

A LAZURIT A BARÁTSÁG KÖVE!

Sok nép viseli a lazuritot a barátság köveként, számos helyen hagyomány most is a barátság megpecsételésére lazuritból készült apró ajándék cseréje.
Ez nem véletlen, hiszen a lazurit harmóniát visz az emberi kapcsolatokba, erősíti a közösségi érzést.

A lazurit hatására felismerheted, hogy minden embernek megvan a maga helye és feladata egy nagyobb Egészben, hasonlóan az égbolt hatalmas, kozmikus táncot járó, egyedi és pótolhatatlan csillagaihoz.

Néhány kultúrában az is szokás volt, hogy a félős gyermeknek önbizalma erősítéséhez lazurkő függőt vagy nyakéket akasztottak a nyakába.

lazurit kövek kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

A LAZURIT GYÓGYHATÁSA

A lazurit a maga sokoldalú hatásával a legismertebb kövek közé tartozik. Sugárzása miatt gyakran szinte misztikus kőnek tartják.

A lazurit porózus kő, nem szabad vízzel érintkeznie!

A lazurit hűvös kékjének nyugtató, görcsoldó és lázcsillapító hatást is tulajdonítanak.
Az ideges fejfájás, magas vérnyomás, vérbetegségek és depresszió ellen is használják.

Néhány gyógyító szerint arannyal együtt alkalmazva késlelteti a szklerózis multiplex előrehaladott degenerációját.

Mindezeken felül jó hatással van a haj és hajhagymák állapotára, hosszú távon a lazurit használóját pompás és egészséges hajkoronával ajándékozza meg.

A kimondott szó erejére tanít meg téged, és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a ki nem mondott dolgok okoztak.
Ez a kő fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít.
A lazurit segít abban, hogy az életedet magad irányítsd. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézségeket okoz a torkodban, vagy a kommunikációban, a lazurit feloldja ezeket.

Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel gazdagítja a személyiségedet!

Mivel a betegségek jelentős része lelki konfliktusokból ered, a lazurit segítségével ezeket a problémákat felfedheted a belső igazságodban. Segítségedre van ebben a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című könyvünk, ahol tüneteid, betegségeid kikeresésével megtalálod azok lelki kiváltó okát.

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!

nyers lazurit kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés