KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET!

Hálásak vagyunk, hogy érdeklődsz az egészség megóvásának alternatív lehetőségei iránt.

Feliratkozásod után máris egy olyan oldal nyílik meg számodra, ahol kiválaszthatod a mai lelki állapotodnak megfelelő követ. Itt azt is megtudhatod, hogy talán nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged! 🙂

A későbbiek során pedig a Kristálygyógyítás hírleveleinkben igyekszünk a Te igényeidnek is megfelelő tartalmas és hasznos információkat adni.

A hírlevelekben olyan alap – információkat találsz majd a gyógyító kövekről, amelyeket érdemes elolvasni akkor is, ha csak ékszerként használod őket.

Nem baj, ha nem hiszel a kövek hatásában! Csak próbáld ki, tegyél fel egy nyakláncot vagy karkötőt, és figyeld az egészségi állapotodban, életedben bekövetkező változásokat!

50 % Kész

Iratkozz fel hírlevelünkre, válassz egy követ, és olvasd el, mit üzen neked!

Feliratkozásod után azonnal átirányítunk az oldalra, ahol kiválaszthatod a neked tetsző követ. A oldal linkjét levélben is elküldjük, így akár minden nap is megnézheted, milyen lelki állapotban vagy éppen.  Ha nem találod a levelünket az elsődleges levelek között, nézd meg a promócióknál és jelöld be biztonságos levélként.

Mi is utáljuk a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.
NAIH-110876/2016

Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?

Gyakorlatias sorozatot olvashatsz a Gyógyító Kövek működéséről és használatáról

A drágakövek egészségre, jellemre és emberi sorsokra gyakorolt hatása már régóta ismeretes. Az emberiség ezt a tudást több évezred alatt halmozta fel.

Téged is ide hívtunk meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincsesládába tudj belepillantani.

Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadunk ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon gyógyítani saját magad és sorsod egy boldogabb irányba fordítani.

Útmutatásunk messze túlmutat a szigorúan vett drágaköveken.

Szemléletünk holisztikus, az egész emberre irányul, vagy tágabban nézve az egységes élővilág – társadalom – Univerzum környezetre.

Minden olyan lényeges területet érintünk, melynek ismerete segít Neked megérteni a kövek működési mechanizmusát és ezáltal a betegségek rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

Foglalkozunk az emberi természetben és gondolkodásmódunkban gyökerező azon korlátokkal, melyek a gyógyulásunk útjában állnak.

A sorozatunkkal érthetővé válik, hogy gyermekkorunktól kezdve minden jelentős esemény és tapasztalat hatással van jelenlegi helyzetünkre. Lelkünket minden jó és rossz megérinti.

Különösen igaz ez a múltban ért sérelmekre, melyeket eddigi életünk során nem sikerült feldolgoznunk és ezáltal lezárni.

Tárgyaljuk a környezetünk ránk kifejtett hatását és ennek kapcsán a térrendezés, a Feng shui is szóba kerül.

Szó lesz a szeretet, a megbocsájtás, a szép és a jó ránk gyakorolt hatásáról, önbizalomról, fejlődésről és önfejlesztésről, melyek elengedhetetlenek egészségünk megtartásához.

Természetesen nem maradhat ki a gondolataink hatalma, vagyis a pozitív gondolkodás és az erre épített cselekvés fontossága sem.

Ha minderről szeretnél olvasni, tisztelj meg bizalmaddal és iratkozz fel hírleveleinkre.

70 % Kész
Iratkozz fel hírlevelünkre, majd válassz egy követ, és olvasd el, mit üzen neked!

Mi is utáljuk a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.
NAIH-110876/2016