Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?

Betegségünk lelki világunk tükre!

Egy e-book, ami megmutatja neked, hogy minden betegséged,

és legapróbb tüneted a sértődött lelked jajkiáltása!

Minden amit tudnod kell arról, hogy hogyan keletkeznek a betegségek.

Mi zajlik kint a nagyvilágban, ezzel párhuzamosan az érzéseidben?

Érzéseid hogyan jelennek meg tünetként testi szinten?

Hogyan gyógyítsd a lelked?

Hogyan segíthet egy kő abban, hogy jól érezd magad, vagy meggyógyulj?

Egészség, de milyen áron?

avagy milyen érzelmeket kerülj el, hogy egészséges maradj?

Testünket egy energiamező veszi körül, amelyet a külső és belső tényezők – a környezetünk és a gondolatvilágunk – egyaránt befolyásolnak.

Ez érvényes mindenre, ami veled történik! Ha harmonikus az életed, minden rendben van körülötted, kiegyensúlyozottan, pozitív gondolatokkal, szeretet teljes légkörben élsz, akkor ez az energiamező is harmonikus, immunrendszered erős, ellenáll a betegségeknek.

A kellemetlen, zavaró események, stresszes élethelyzet, zaklatott gondolatok és érzések megtörik ennek az energiamezőnek az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán az egyes szerveket, testrészeket többé nem a szükséges energiarezgés veszi körül, így azok megbetegszenek.

Itt kerülnek előtérbe a kövek, kristályok, melyek ásványokból állnak.

A kristálygyógyítás lényege abban rejlik, hogy a kristályok, gyógyító kövek segítségével helyreállítjuk beteg szerveink hibás rezgéseit.

De hogy segíthetnek ezek a kövek anélkül, hogy szervezetünkbe kerülnének?

Erre a kérdésre is egyszerű a válasz. Természetesen a rezgésükkel. Ahogyan minden szervünk más – más frekvencián rezeg, – láthatatlanul – ugyanúgy a kövek is ezt teszik. A két rezgés összehangolódása pedig jótékony hatással van szerveinkre, így elősegíti a gyógyulásunkat.