ENERGIÁT ADÓ, LELKI HARMONIZÁLÓ,
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ

Ma Prem Shakti kristály termékek

 

A kép illusztráció, Ma Prem Shakti kristályfüggőink minden darabja egyedi!

Mentés

Üdvözöllek a termékek oldalán!

Ezen az oldalon megismerkedhetsz a termékeimmel, most viszont arra invitállak, hogy előtte egy kicsit ismerkedj meg azzal, milyen ösztönzésre, milyen – saját magam felállította – elvek alapján készítem őket.

Ez az oldal nem  egy személytelen webáruház rendszer alapján működik, és nem is tömegcikkeket találsz rajta…..sőt…… ebben a pillanatban, amikor ezeket a sorokat olvasod, nagy valószínűséggel nincs is egyetlen termékem sem 🙂 A képek, amiket látsz, olyan kristályokról készültek, amelyek már régen vagy valaki másnak az otthonát díszítik, vagy valaki ékszerként használja. A fotók nagy részét is vásárlóim küldték, amiért hálás vagyok!

A név kötelez, bármit készítek

Ma Prem Shakti szanszkrit eredetű név, jelentése tág értelemben: „Anyai szeretetben az erő”
A nevet tiszteletre méltó mesteremtől kaptam, 2002-ben. Bevallom, akkor nagyon büszke voltam rá, azt gondoltam, megérdemeltem. Majd hamar rádöbbentem, hogy ez csak az ego büszkesége.

A név ennél sokkal többet jelent számomra! Elkötelezettséget az iránt, hogy újra és újra, nap- mint nap érezzem, ma is mindent megtettem azért, hogy a nevet használhassam. Visszatekintve 2002 –re ma azt gondolom, megelőlegezett bizalommal kaptam ezt a nevet, és még mindig fejlődnöm kell, sokkal jobbá kell válnom érte!

Az „Anyai szeretetben az erő” mondat pontosabban megfogalmazva: Az a szeretet, amit az anya érez a méhében lévő, még meg nem született magzata iránt.

Feltétel nélküli szeretet az ÉLET iránt.

Valamikor – nem is olyan régen – az anya még csak azt tudta, hogy egy élet növekedik a méhében. Nem tudta – mint manapság -, hogy lány lesz, vagy fiú, egészséges lesz, vagy valamilyen rendellenességgel születik, mégis szerette, óvta, vigyázta, feltétel nélkül elfogadta magzatát.

Ezt a feltétel nélküli anyai szeretetet ki kell terjeszteni az egész világra, minden élőlényre, emberre, állatra, növényre!

Tisztelni és elfogadni az Életet, olyannak, amilyen!

Könnyű a szépet és a jót elfogadni! De a másik oldalt sem söpörhetjük a szőnyeg alá! Mivel duális világban élünk, mindennek megvan az ellentét párja is, ezért életünk része mindennek az ellentéte is.

„……Mikor a szépet megismerik,
felbukkan a rút is;
mikor a jót megismerik,
felbukkan a rossz is…..”
(Lao Ce: Tao Te King / Út és Erény könyve)

Az Univerzum rendje szerint minden összefüggésben van mindennel!

Az otthonunkban lévő nyugalom és összhang meghatározza lelki és fizikai egészségünket,  még a társadalomban elfoglalt helyünket is. A bennünk lévő béke, szeretet és elfogadás hozzájárul, sőt alapja a világbékének.

A nyugalomhoz és összhanghoz szükségünk van arra, hogy önmagunk, és otthonunk magas rezgésszintű univerzális energiával telített legyen, mert ez teremti meg a ránk jellemző légkört.

Ezt a magas rezgésszintű tiszta univerzális energiát a kristályokkal és ásványokkal is kifejezhetjük, ezért ajánlom szeretettel a kristályok, kövek ékszerként való használatát, és ezért alkottam meg az egyedi és különleges Ma Prem Shakti kristályfüggő – összeállításokat, amelyeket lakásunk, életterünk ablakába teszünk.

Amikor napfény éri a kristályfüggőt, a helyiségben, falakon, bútorokon, minden útjába kerülő tárgyon gyönyörű, szivárványszínű energia gömböcskék jelennek meg. Ha ilyenkor odaállsz az energiagömbök elé, saját testeden is érezheted az energia jótékony hatását.

Sajnos nem sikerül fényképen átadni azt a csodálatos látványt,
amikor ezek az energiagömböcskék mindenhol megjelennek a lakásban

Mentés

Mentés

Mentés

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek.

Minden drágakő tulajdonságai révén hozzárendelhető valamelyik
– csakrához, ( az emberi testben lévő energiaközpontok )
– elemhez ( különböző energiaminőség, ami látható és láthatatlan formában jelen van a környezetünkben. Elnevezésük: fa, tűz, föld, fém, víz)
– bolygóhoz
– csillagjegyhez
– számhoz

Az egyedi karkötők összeállításánál is figyelembe veszem a fentieket, ezen kívül még a megrendelő saját kívánságait is.

A kristályfüggőhöz, spirálokhoz való kristályok válogatásánál nagy hangsúlyt fektetek a készítésekor aktuális bolygó együttállásokra is.

Bármilyen terméket készítek, tisztítom közben saját energiáimat, hiszen nem mindegy, milyen energiákat sugárzok szeretettel készített művem irányába.

A Ma Prem Shakti kristályokkal megteremtheted önmagadban, a környezetedben az egészség, a szeretet, az eredményes munka és a jómód feltételeit!

Általuk közelebb kerülhetsz az egészségesebb életminőséghez, a boldogsághoz és ihletettebb élet élhetsz!

Mentés

Mentés

Mentés

Az alsó fotót egy kedves vásárlónk küldte, köszönjük szépen!

Mentés

Mentés

A Ma Prem Shakti általános kristályfüggő
szigorú kidolgozás alapján,

a számmisztikának megfelelő darabszámú
drágakövekből készül.

Az élet minden területére, a különböző elveket figyelembe véve, jelentésük és a lelki életre gyakorolt hatásuk, valamint az elkészítésükkor éppen aktuális bolygó állások alapján összeválogatott drágakövek szolgálják tulajdonosukat az egészség, harmonikus élet, a boldogság, a siker, a szerencse és az anyagi gazdagság elérésében.

Mentés

Az általános kristályfüggő minden életterületre hatással van!

Az „egyszerűbb”, általános kristályfüggő kompozícióban a felhasznált drágakövek úgy vannak kiválogatva, hogy Jin és Jang / férfi és női energiákat egyaránt tartalmazzanak az egyensúly megtartása érdekében.

A minden életterületre ható általános Ma Prem Shakti kristályfüggő 108 db drágakőből van fűzve. Ennek jelentéséről lejjebb olvashatsz!

A drágaköves kristályfüggő kiindulópontja az alul lévő csiszolt üvegkristály gömb.
Kristályként minden elemet tartalmaz, minden életterületet harmonizál és sokszorozza az energiát.

Erre épülnek a drágakövek, amelyek elemeik alapján egymást tápláló és erősítő sorrendben következnek.
A szál végén lévő csiszolt szivárványkristály szemek megsokszorozzák és segítenek benntartani az éltető energiát.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Tekintsünk hát be egy kicsit a számmisztikába,
miért helyezek nagy hangsúlyt a számokra
a kristályfüggő készítésénél?

Mentés

A számmisztika számításai alapján a számokat addig adjuk össze, míg végeredményként egyjegyű számot kapunk......Bővebben ide kattintva

A 108 szám egy Jin ( 1 ), egy Jang ( 8 ) és egy semleges ( 0 ) minőségű számot tartalmaz.

Ha az egyes elemeket összeadjuk 1 + 0 + 8 = 9-et kapunk, ami Jin minőségű, jelentése: hosszú élet vagy hosszú időn át tartó.
A 9 egy nagyon szerencsés és szimbolikus szám.
A szolgálat, a szintézis és az Univerzum száma. Általa képesek vagyunk a magasabb rendű összefüggések felismerésére, a feltétel nélküli szeretet érzésére és elfogadására.
Használatával rendelkezésünkre áll a legmagasabb rendű energia.

Az 1 szám a számmisztika szerint Jang minőségű, a Nap száma, ami az elsőt és a kezdetet szimbolizálja, növekedést és jólétet hoz használójának.
Az erő, a teremtő eszme és az aktivitás jelképe. A függetlenséget és önmegvalósítást jelképezi

A 0 a teljességet, a mindenséget, a megnyilvánulatlant fejezi ki. Szimbolizálja a beteljesülést, ami a kezdettől a végsőkig tart. Használója megéli a teljességet kívül és belül.

A 8-as a legkedvezőbb szám, a Mars száma, ami az igazság és önismeret segítője. Lelki és anyagi fejlődést, gyarapodást, a jólét és gazdagság virágzását jelenti. Segít a tudatos döntésben, a pénz és az üzlet területén használója képes kiállni önmagáért.

A csiszolt üvegkristály gömb, ami a kristályfüggő alján van, szétárasztja, sokszorozza az energiát azon a területen, ahol használjuk.

A csiszolt szivárványkristály szemek, amelyek felülről tartják a 108 szem drágakövet, segítik és erősítik az energia áramlását a lakásban.

A kristálygömb a szivárványkristályokkal és a drágakövekkel együtt összességében a növekedést és jólét kezdetét, hosszú életet és virágzó gazdagságot jelenti. A Ma Prem Shakti kristályfüggőnek ez a fajtája általános, bármely életterületen használható! Megtalálható benne minden elem és szín, valamint minden csillagjegy szülöttének szerencseköve. 18 féle drágakővel van felfűzve, ami 2 x 3 = 6 db drágakövet jelent fajtánként...... Ide kattintva olvass ennek jelentéséről

A 18–as szám hasonló a fent elemzett 108 –hoz. Részeire bontva és összeadva
1 + 8 szintén 9-et eredményez, aminek jelentése: hosszú élet vagy hosszú időn át tartó. A feng shui szerint nagyon szerencsés és szimbolikus szám. A legmagasabb rendű energia, a feltétel nélküli szeretet szimbolikája.

A 2 szám duplázódást és szimmetriát jelent. Nagyon kedvező szám mivel a jin – jang kettősségét szimbolizálja. Társat és segítőt vonz be az életünkbe. A Hold száma, segíti az intuíciót, a megérzéseket, a diplomatikus megértést. A drágakőszálon a 3 –as számmal van kombinálva, így annak hatását megduplázza.

A 3 szám jelentése növekedés. Szerencseszám, állandó gyarapodást hoz az életünkbe. A Merkur száma, a könnyed, a kommunikatív és a kreatív gondolkodást segíti. A kapcsolatteremtést, barátkozást is könnyíti.

A 6 –os szám jelentése: gazdagság, hosszú egészséges élet.
A Vénusz száma, szépséget, harmóniát, szerelmet szimbolizál. Képessé válunk általa szebbé tenni az életet és belső harmóniát teremteni.

Petra unokám a napi sérüléseit gyógyítgatja a kezén az energia gömböcskékkel, sikeresen. A gyermekek, akik még elfogadnak mindent annak, ami a maga valóságában létezik, sokkal jobban érzékelik az energia áramlását, mint a felnőttek.

A kristályfüggő ablakba akasztva bevonzza az energiát. Amikor a napsugár éri, a helységben apró szivárványszínben pompázó energia gömböcskéket közvetít az útjába kerülő tárgyakra emberekre.

A szivárványkristály lágyan, de nagyon határozott módon fokozza a térenergiákat azáltal, hogy prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum szivárványszíneit.

A kristálygömb azzal a képességgel is rendelkezik, hogy felszínre hoz rejtett dolgokat és tehetségeket.

A Tűz, mint fény, és a Föld, mint kristály elemek kombinációja harmonikus, és ez közvetlenül érzékelhetővé válik a térben, tapasztalható az öntudatlan jóérzés keletkezésénél.

Mentés

Mentés

Mentés

A Ma Prem Shakti© különleges kristályfüggő csak megrendelésre készül, ára 6.980 Ft

Megrendelésének menetéről az oldal alján olvashatsz.

Szállítási költséget Magyarország határain belül nem számolunk! (Határainkon kívül az érvényes postai díjszabással küldjük csomagjainkat!)

Ha tovább olvasol, megismerkedhetsz a spirálokkal, karkötőkkel is, szeretettel készítettem a leírásukat.

Ma Prem Shakti© energiaspirál kristályfüggők

 

Mi az a spirál?

Nem is gondolnád, hogy az Életben mekkora jelentősége van a spirális formának.

Először is ismerkedj meg a spirál fogalmával!

Mentés

Mentés

A spirál egy jellegzetes alakzat neve, ami előfordul a természetben, a tudományban és az ember által készített tárgyak világában. A spirált síkban a csigavonal sémája, egy görbe, míg a térben a csavar vagy tekercs mintázza. ......Bővebben ide kattintva olvashatsz a spirálról

A spirál szerkezete és megjelenése gyakori úgy a növényvilágban (pl. a hajnalka, uborka,  vagy a szőlő, a kúszó növények spirális formában kapaszkodnak a kacsokkal ) mint az állatvilágban (pl. a csiga, a kagyló, stb.)

Spirális alakú a spirálködnek nevezett távoli tejútrendszer is!
A természetben igen sok spirális forma létezik, mind a Földön, mind az űrben.
Spirális fizikai alakzatot követ a DNS is.

A spirál utal az élet labirintusára is, hiszen a spirál a valóságban egy spirituális fejlődést jelent, ami előrevetítődik a végső központba való visszatéréskor.

A spirális forma előfordul a szél formációi között, beleértve a hurrikánokat és a tornádókat.

Jelen van a levegőben és a lángban, ezeknek az alakzatoknak a neve az örvény vagy dugóhúzó (vortex és whirl).
A levegőben lehulló tárgyak esési pályája is a spirális formát követi, a falevéltől a repülőgépig.

Az emberi testben a szív biolelektromos impulzusainak spirális mintája alapján vernek a szív kamrái spirális pulzáló ritmussal.

A neuron impulzusokból álló agyhullámok is úgy tűnik, spirális görbét követve haladnak a neuronokon és a gerincvelőn át.

Bizonyíték van arra is, hogy a szülés alatt a vajúdási görcsök bioelektromos spirál mozgást mutatnak!

Az egész látható és nem látható univerzumban mindenhol, a galaxisokban, a fekete lyukak körüli egyre növekvő korongokban, az összetömörülő csillagközi felhőkben és az anyag és az energia sok egyéb formájában fellelhetők a spirálok. ...... Ide kattintva olvass erről bővebben

Még az emberi embrió is spirál alakú, amely forma optimális, és nagyban védi a magzatot a külső hatásoktól.
( forrás: Wikipédia )

A spirális forma látszatán túl felidézi a szubtilis energiákat, melyek sokféle különböző formákat hoznak létre és ezek pedig különböző állapotokat generálnak.

A spirál, mely mély és sokrétű szimbolikus jelentésekkel van telítve, megtalálható az összes hagyományos tanításokban, írásokban.

A spirál mély rejtélyességet, nyitottságot, világosságot, dinamizmust és optimizmust fejez ki.
Amikor a spirál egyik végétől elindulunk, végighaladva rajta könnyedén eljutunk a fókuszpontba, mely azt a középpontot szimbolizálja, ahonnan minden ered s ahová mindenki visszatér a végén.

A drágakövek természetes energiájukkal erősítik a spirál hatását.

Így együtt a drágaköves spirál függő a vonzza az Univerzum energiáját, középpontba állítva az életet, az egészséget és az erőt.

Mentés

Mentés

Mentés

Szeretet, lelki béke, boldogság energiaspirál

A Ma Prem Shakti energiaspirálnak ez a változata meditációban programozott, válogatott, kb. 220 – 300 db nagy szemű ametiszt, hegyikristály és rózsakvarc kövekből készül.

A kövek darabszáma azok nagyságától (súlyától) függ, figyelembe véve a kristályfüggő spirális formájának megtartását, ezért itt előre nem határozható meg sem a darabszám, sem a spirál pontos hossza (kb 60 cm), viszont a számok jelentőségét ennél is figyelembe veszem.

A drágakőspirált függőként az ablakba akasztva használjuk!  Magas ablakban is használható, mivel a spirál a kövek súlyától szétnyílik és finoman meghúzva akár egy méterre is szétnyitható.

Ez a drágakőspirál a végén üvegkristály gömbbel szeretetet, lelki békét és boldogságot generál abban a helységben, ahol alkalmazzuk.

Amikor a spirált éri a nap fénye, a gyönyörű apró energia gömböcskék láthatóvá válnak a falakon, bútorokon, az egész helyiségben.

A kövek hatásai szerint gondosan összeválogatott drágakövekből készült spirál alkalmas arra, hogy a problémák háttérében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek feloldódjanak és ezáltal a testi – lelki állapotunk egyensúlyba kerüljön.

Bár ez a spirál mindig hegyikristály, rózsakvarc és ametiszt köveket tartalmaz, ettől függetlenül csak megrendelésre, kifejezetten a Te részedre készítem.

Ára 9.700 Ft.

A megrendelés menetéről az oldal alján olvashatsz.

Szállítási költséget Magyarország határain belül nem számolunk! (Határainkon kívül az érvényes postai díjszabással küldjük csomagjainkat!)

Tovább olvasva másik változatával is találkozhatsz a spirálnak, és olvashatsz az egyedi karkötőről is…..

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ezt a két fotót szintén egy kedves vásárlónktól kaptuk. Köszönjük szépen! 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Energiát adó, lelki harmonizáló energiaspirál


Ez a drágakőspirál olyan nagy szemű kövek felhasználásával készül, amelyek hatásában mind energiát adnak, lelkileg harmonizálják használóját.

Ennek a spirálnak az összetételénél figyelembe veszem a kívánságaidat, ezért e-mailben egyeztetünk.

A drágakőspirált annak a helységnek az ablakába kell akasztani, ahová odasüt a nap lehetőleg abban az időszakban, amikor otthon vagy.

Ilyenkor a szivárványkristály gömb és a drágakövek szemmel látható gyönyörű szivárványszín energia gömböcskéket sugároznak a térbe, tárgyakra, emberekre.

Ülj le, vagy állj úgy, hogy az energiagömbök érjék a testedet.
Koncentrálj legalább 5 percig Önmagadra, lélegzetedre, szívednek dobogására és érezd, mennyire feltöltődsz ettől a hatalmas energiától.

Néhány nap alatt jelentős változást érhetsz el ezzel a módszerrel fizikai és lelki egészségedben egyaránt.

 


A drágakőspirálokat csak megrendelésre készítem, összeállításánál figyelembe véve a megrendelő (vagy használója) születési idejét, esetleges betegségeit. 

Ára 9.700 Ft

Szállítási költséget Magyarország határain belül nem számolunk! (Határainkon kívül az érvényes postai díjszabással küldjük csomagjainkat!)

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Egyedileg, saját személyedre összeállított karkötő

A kép illusztráció, mivel itt egy “Fogyókúrát segítő, lelki harmonizáló” karkötő látható.

Minden darab karkötő megrendelőm saját személyének, betegségének, problémájának, születési idejének megfelelő, egyedileg válogatott, különböző kövekből áll.

Megrendelés esetén e-mailben egyeztetjük kívánságaidat, ami alapján összeállítom a karkötőt.

Választhatsz az alábbiakból:

  1. Önértékelést növelő, önbizalom erősítő karkötő
  2. Fogyókúrát segítő, lelki harmonizáló karkötő
  3. Születési Nap – és Holdjegyed, valamint uralkodó bolygók születésed időpontjában az állatövi jegyben való tartózkodásának megfelelően összeállított szerencsekarkötő
  4. Bőséget, anyagi gazdagságot vonzó karkötő saját személyedre

Minden karkötő mellé küldöm a részletesen kidolgozott leírást is.

Addig is olvasd el, hogyan segíti a fogyókúrát ez a karkötő?

Akinek súlyfeleslege van, ezt az információt közvetíti a térbe, ahol magához vonzza azokat az energiákat, amelyek képesek ezt a diszharmóniát harmóniára változtatni.

A fogyókúrát segítő, lelki harmonizáló karkötő a megrendelő saját személyére válogatva olyan kövekből van fűzve, amelyek energiája feloldja azokat a blokádokat amik a hízáshoz vezetnek, ezáltal elősegítik a fogyást.

Mivel a gyógyító kövek, kristályok számtalan más fizikai és lelki problémát is oldanak, ezért bármilyen kérésed van, együttműködve megtaláljuk azokat a köveket, melyek a Te céljaidat szolgálják!


A karkötőt csak megrendelésre készítem, összeállításánál figyelembe véve a megrendelő (vagy használója) bármilyen különleges kívánságát is.

Ára 6.980 Ft

Szállítási költséget Magyarország határain belül nem számolunk! (Határainkon kívül az érvényes postai díjszabással küldjük csomagjainkat!)

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés