Kristálygyógyítás logo

❗️ Rendkívüli közlemény ❗️

🌏

A világban és országunkban is zajló helyzet, a gyorsan változó körülmények  arra késztetnek bennünket, hogy átgondoljunk sok dolgot, és amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű feladat – mindenképpen szeretnénk pozitívan tekinteni, és nagyon szeretnénk ezt a pozitivitást Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért Kristályterápiák tanfolyamunk 3 modulja, a Virágterápiák tanfolyam, valamint az Önismereti tréningünk ára átmenetileg most  egységesen

5.000 Ft

Szeretettel hívunk, tarts velünk Te is
ezen a gyönyörű utazáson!

“Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”
(Antoine de Saint-Exupéry)

Ebbe az igazán lényeges, szemnek láthatatlan energiák világába invitálunk,
ami hatással van az életünkre, befolyásolja közérzetünket, egészségünket, jólétünket.

Üdvözöllek ezen az oldalon, és köszönöm,

hogy érdeklődsz az iránt, hogyan tudod életedet a számodra megfelelő irányba terelni!

Ha az alábbi tájékoztató után még kérdésed van, kérlek küldj egy üzenetet a Kapcsolat menüből, szívesen válaszolok!

A Kristályterápiák tanfolyamunk 3 egymásra épülő modulból áll.

A három modul 8 – 8 tananyagból áll, összesen tehát 24 tananyagot  kapsz, minden modulhoz (összesen 3 db) Bónusz ajándékkal. (Ajándékaink értéke összesen 8.970 Ft)

Ráadásul most ebben a rendkívüli helyzetben ajándékba adjuk még a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel ?– Betegségeink lelki világunk tükre című e-bookot is, ami egyébként 2.990 Ft- ért vásárolható meg.

Először tekintsük át, milyen előnyöd származik abból, ha online végzed el ezt a tanfolyamot?

– Mivel a tananyag 3 x 8, azaz 24 egymásra épülő részből áll, ha intenzíven foglalkozol vele, kb. 1 hónap alatt elsajátíthatod ezt a tudást.  Tehát az egy hónap alatt nagyobb részt tudsz elsajátítani, mint egy legalább fél éves tanfolyamon, ahol 24 alkalommal személyes részvétel szükséges.

Természetesen  nem kell ilyen gyorsan haladnod, egy modulra több időt is szánhatsz. Sőt javaslom, hogy – különösen a 3.modulnál – tananyagonként, illetve életterületenként foglalkozz vele egy – egy hétig. Hagyj időt a kívánságod beteljesülésére, és utána programozd a következő életterületet.

– Az online tanfolyamon való részvétellel otthonodban, és a saját tempódban tanulhatsz, hiszen a tananyag ott van nálad, és örökre a tiéd.

– A tanulásra szánt időt magad oszthatod be.

Költségkímélő, mivel nem kell 24 napot eltölteni a tanfolyam helyszínén, nincs útiköltség, szállásmegoldás, stb.
Ez a 24 különálló rész legalább 24 napi anyag, amihez személyes részvétel esetén minimum 24 alkalommal kellene elutaznod a tanfolyam helyszínére, ahol szerényen számolva is legalább 200.000 Ft körül lenne a részvételi díj. Ebben még a járulékos költségek nincsenek benne!

FONTOS ELŐNY : Ha éppen nem érsz rá, vagy egy kis szünetet tartasz, esetleg egy – egy anyagot túl nagynak tartasz egyszerre és tovább tart a feldolgozása, semmiképpen nem maradsz le! Tanulhatsz a magad tempója szerint.

Arra Bónuszként tekinthetsz, amit az életminőséged vonatkozásában nyersz, ha belépsz ebbe a csodálatos birodalomba!

MIT KAPSZ AJÁNDÉKBA, HA JELENTKEZEL A TANFOLYAMRA?

1.sz.BÓNUSZ ajándékunk:

Ez a Bónusz a Kristálygyógyításhoz kapcsolódik, a gyógyulásnál, gyógyításnál tudod hasznát venni.

Megkapod tőlünk e – bookban egy különleges, akupresszurás kezelés pontos, képekkel illusztrált  leírását és kezelésének titkait. Ezzel az eljárással bárhol, bármikor, szinte azonnali eredménnyel csillapíthatsz különböző fájdalmakat.

1.sz.Bónusz ajándékunk értéke: 2.990 Ft

2.sz.BÓNUSZ ajándékunk:

A Kristály asztrológia modulhoz kapcsolódik. Ez egy olyan e-book, amiből megismerheted a Hold hatását a tested és az egészséged kölcsönhatásának  szempontjából. Hogy ajándékunk értékére rá tudj tekinteni: Tudtad azt, hogy van az évben egyetlen egy nap, amikor ha kiszeded a szemöldököd, nagyon soká – vagy soha! – nem nő vissza? Az e-bookból  többek között ilyen”varázslatokkal” ismerkedhetsz meg!

2.sz. Bónusz ajándékunk értéke: 2.990 Ft

3.sz.BÓNUSZ ajándékunk:

Ez a Bónusz ajándék a Kristály programozáshoz kapcsolódik.

 Az Inga titka című e-bookból megismered a kristály ingákat és elsajátíthatod az ingázás tudományát.

Ennek ismeretével bármilyen kérdésben könnyebben tudsz dönteni, kérdéseidre határozott választ kapsz.

3.sz. Bónusz ajándékunk értéke: 2.990 Ft

kristalygyogyitas.hu logo

Mentés

AJÁNDÉK

Most ajándékba  adjuk a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e-bookot is,
aminek nagy hasznát veszed már a tanfolyam ideje alatt is.

kristalygyogyitas.hu logo

Mentés

Szeretnél egészségeden, életeden, kapcsolatodon, javítani?

Ugye, Te is szeretnéd, ha kívánságaid teljesülnének?

Aki nem nyitott az új megismerésére,
azt elkerülik a jó dolgok!

 • Ami viszont nem kerül el:

  stressz, rossz közérzet, nyomasztó érzések

 • Eredmény:

  gyengeség, elesettség, boldogtalanság

 • A következmény:

  fásultság, elkeseredettség, rossz kedv

 • Bizonyára te is feltetted már a kérdést:

  Erre születtünk? Erről szól az élet?

Kristálygyógyítás tanfolyam

Mit szólnál, ha azt mondanánk,
hogy az ÉLET a boldog,
örömteli tapasztalásokról szól?

 • Amit eddig gondoltál az életről, az juttatott oda, ahol most vagy!

  Ahol most vagy az lehet szép és jó, lehet kevésbé kellemes.
  Bármilyen is most, elhiszed, hogy lehet még szebb, jobb, kellemesebb? Egyedül rajtad múlik!

 • Rengeteg segítőtársunk van, csak arra várnak, hogy észrevegyük őket!

  Ezek közül csak egy csoport a kristályok, kövek birodalma.

 • A kristályok azért vannak itt, hogy tanítsanak és szolgáljanak bennünket.

  Az ébredő elme szolgálatában rengeteg funkciót képesek ellátni, ha figyelsz rájuk! Ilyen például az álmokon keresztüli útmutatás, megérzések, felismerések, a test negatív energiáitól való megtisztítása, a gondolatok összpontosítása, telepátia, mentális és fizikai szintű gyógyulás, összekapcsolódás bizonyos helyekkel, és más, határt nem ismerő feladatok.

 • Programozd a kristályaidat, mert

  türelemmel, kitartással, eltökéltséggel, és a benned rejlő képességekbe vetett hiteddel együtt a kristályok segítenek felgyorsítani és a megfelelő irányba terelni minden téged érintő folyamatot.

   

Ha adsz egy esélyt önmagadnak, hátha mégis létezik az a csoda,
amit a kristályokról hallottál,

esetleg ennél is merészebb vagy,

és nem félsz attól, hogy életed gyökeresen megváltozzon,
hogy kívánságaid valóra váljanak,
ezért titkos vágyaid beteljesülését is rá mered bízni a kristályokra,
akkor nincs helye a halogatásnak!

MILYEN ELŐNYÖD SZÁRMAZIK ABBÓL,
HA ELVÉGZED EZT A TANFOLYAMOT ÉS
NEM VESZEL TÖBBET ELŐRE PROGRAMOZOTT KÖVET?

Ezt egyetlen mondatban is megfogalmazhatjuk:

A kristályok a programozóban futó programot veszik át,
tehát ha Te programozol magadnak,
akkor biztos lehetsz abban, hogy a Te vágyaid teljesülnek!


 

 • Na de fejtsük ki ezt bővebben a programozó szempontjából

  A kristályok azt a programot veszik át, ami a programozó érzelmeiben legfőbb vágyként megjelenik. Olyan erős vágy, aminek rezgési frekvenciája eléri és összekapcsolódik a kristály rezgésével. Ez mágnesként vonzza magához a vágy tárgyát.

  Mi történik akkor, ha nem Te programozod a kövedet?

  X úr árulja a programozott köveket, jó esetben Ő is programozza. (?) Rosszabb esetben egy nagykereskedésben vette, előre csomagolva, cimkézve.

  Mit gondolsz, lehet – e X úrnak valami iránt olyan erős vágya, mint neked? Ez elképzelhetetlen, hiszen a vágy tárgya mindenkinél más formában jelenik meg. Valószínűleg neked más az elképzelésed a párkapcsolatról, az anyagi bőségről, sikerről, egy vizsgáról, stb.

  X úr egyetlen vágya, hogy eladja a „programozott” követ. Ez érthető hiszen ezért árulja. Lehet, hogy a kenyere, vagy a csekk befizetése múlik ezen.

  Ha valóban programozta a követ, akkor a kő teljesíti is ezt a vágyat, hiszen Te megveszed, ráadásul el is hiszed, hogy azt a programot kaptad, ami a vágyad. Valóban elhiszed?

  Elhiszed, hogy X úr neked programozta a lottó ötöst és nem magának? (ez csak egy szójáték volt, a tanfolyamon megtanulhatod, mit programozz helyette!)

  Ha X úr hisz a programozás erejében, és képes is elvégezni ezt a gyönyörű szertartást, akkor két okból is nem árul programozott köveket! Mit gondolsz, miért nem?

  Először is azért, mert akkor saját magának programozna követ egy olyan programra, ami által nem kellene kitenni magát egy bizonytalan bevételi forrásnak.

  Másodszor pedig egy valódi programozásra ráfordított idő a hozzáadott érzelmekkel sokkal többe kerülne, mint amennyiért el tudná azt adni. Saját tapasztalatom szerint egy nap egy követ tudunk beprogramozni saját magunknak úgy, hogy az valóban működjön! A programozás ideje alatt érzelmeink annyira átveszik a vágyott célt – ezt érdemes is minél tovább fenntartani -, hogy egy ideig nem is tudunk egy másik célra ugyanígy fókuszálni.

  A fentiektől függetlenül programozhatunk követ másnak is, de csak azután, amikor már a saját köveink működnek, vagy ha pl. a gyerekednek programozol, akit feltétel nélkül szeretsz és képes vagy együttérezni a problémájával, háttérbe szorítva a magadét (pl.anya, a beteg gyermekének). Ezt a tanfolyam végére meg is érted.

 • A Te szempontodból

  Ez a modul elsősorban rólad szól, a kristályok pedig az eszközök, amelyek segítenek abban, hogy önmagad belső munkáját sikeresen végezd. Amikor elsajátítod a kristályprogramozás technikáját, a kristályok felgyorsítják a folyamatot, hogy mielőbb sikerélményed legyen.

  A sikereid motiválni fognak, nagyobb önbizalomra teszel szert, hiszen már látod, hogy nincs lehetetlen számodra, bármit elérhetsz, bárkivé válhatsz.

  Valószínűleg neked is vannak vágyaid, akárhol is tartasz.

  Lehet, hogy csak egy egészen kicsi vágy, ami csak mostani helyzetedhez képest nagy, az is lehet, hogy mersz nagyobbról álmodozni. A teljesülés szempontjából a kristálynak mindegy, hogy kicsit akarsz lépni, vagy nagyobbat, a lényeg az, mennyire erős a vágyad valami iránt.

  A tanfolyamon megtanulod, hogyan válaszd ki azt a kristályt, ami a Te célodat fogja beteljesíteni. Amikor elméd elcsendesedik, vágyad ereje nagyon pontosan azt a követ fogja magához vonzani, ami erre a célra megfelel. Kétséged sem lesz afelől, hogy jó követ választottál-e?

  Olyan ez, mint amikor A-ból – B-be akarsz eljutni és minden közlekedési eszköz a rendelkezésedre áll. Van egy kerékpárod, egy autód, vagy akár repülőre is ülhetsz. Kétséget kizáróan tudod mihez nyúlj, ha csak a sarki boltba akarsz menni, esetleg 100 km-re a barátnődhöz, vagy több ezer km-re a tengerentúlra.

  Megtanulod, hogyan fogalmazd meg úgy a kérésedet, hogy ne érjen csalódás a beteljesülés után. Nem is hinnéd, mennyi hibás megfogalmazás van, miközben a legjobbat akarjuk elérni.

  Bár kérhetsz pénzt is, de van ennél jobb megoldás.

  Gondoltál már arra, hogy mi a pénz? Ha dolgozol és a fizetésed a bankszámládra megy, amiről esetleg levonják a hiteledet, a számláidat átutalod, bankkártyával vásárolsz az üzletben, hol volt itt pénz? Itt csak számok voltak egy felületen.

  Nem csoda, hogy hiábavaló minden próbálkozás a bőség megteremtésére. Figyeld meg, hogy többet dolgozol, esetleg nagyobb számok mutatják a fizetésedet, hónap végére mégis ott tartasz, ahol voltál, anélkül, hogy jobban éltél volna.

  Tudsz tenni azért, hogy ez megváltozzon! Egyszerűen mást teszünk a bankszámlára és mást a pénztárcánkba!

  Mit tegyél, és mit kerülj el, ha anyagi bőséget szeretnél az életedbe bevonzani? Nagyon rövid idő alatt megvalósíthatod a kristályok segítségével!

Végül nem mellékes előny az sem, hogy a kristályok segítségével
minden életterületeden tudsz javítani
!

Lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt!

Ezt írták azok, akik már elvégezték  a tanfolyamot

Kedves Ágnes!
Én nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal. Jól, szeretettel összeállított, érdekes, könnyen érthető az anyaga, nagyon szerettem, kár, hogy csak ez a három része van. Sikerélményeim is vannak már. Köszönöm szépen!

Császárné Lilla

Kedves Ágnes! Köszönöm szépen, hogy lehetőségem volt elvégezni a tanfolyamot, különösen a III.modulban tanultakat.Itt kaptam választ arra, miért azok a kristályok a kedvenceim amik kijöttek személyes kristálynak.Sok kristályom van,nagyon szeretem őket és a kedvencein lettek a személyes kristályaim.
Köszönök mindent:Csilla

Kedves Ágnes!
Megkaptam a III modul oklevelét is,nagyon szépen köszönőm ,és hálás vagyok mindazért Önnek amit megtanított.
A II modulra is fogok jelentkezni ,majd írok.
Tisztelettel:Nuralin Angéla.

Köszönöm mindazt amit kaptam Tőled 3 hónapon keresztül! Azon kívül amit a kristályokkal kapcsolatban megtanultam, magam is folyamatosan változtam.A kristályoknak köszönhető, vagy azoknak a leveleknek amit küldtél? Nem tudom,de nem is keresem rá a választ. Azt mondják, három hónap alatt kicserélődtem 🙂 Köszönöm!

Kedves Ágnes! Köszönöm az eddigi anyagokat!
Nagyon értékes és érdekes tudnivalók vannak bennük. Alig várom a folytatásokat!
További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel: Mné P.M.

Nagyon sokat kaptam a tanfolyamokon, hálásan köszönök mindent.Azok a fantasztikus, szívhez szóló levelek amelyeket minden alkalommal kaptunk egy -egy napi anyagnál, olyanok voltak,amik hiányozni fognak most,hogy vége a tanfolyamnak. Kérlek Ágnes,készíts újabb tanfolyamokat,azt a sok ismeretet ami benned van,oszd meg velünk! Várom a hírt,mikor kezdesz újabb modult.

Szeretettel ölellek:Icus

JELENTKEZŐINK EZEKET A KÉRDÉSEKET TETTÉK FEL

Miután rendezted a tanfolyam díját díját, aktiváljuk a hozzáférésedet a Kristály programozás zárt felületéhez. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót e-mailben fogod megkapni. A tananyagot és a bónuszt a zárt  felületre bejelentkezve találod majd, átlátható, rendezett formában, így bárhol, bármikor és bármilyen eszközről el tudod érni azt.

Korlátlan ideig van hozzáférésed a weboldal felületén található tananyaghoz, mivel bármikor bejelentkezhetsz a zárt oldalra. Ráadásul egy Pdf-ben le is töltheted a saját gépedre, amit kinyomtathatsz, hogy akkor is megtaláld, amikor nem vagy net – közelben.

Javaslom, hogy hetente 2 anyagnál többet ne vegyél át, így is 1 hónap alatt az egészet meg tudod tanulni. Már az első anyagban olyan információkat kapsz, amit azonnal használni tudsz, így végig egy izgalmas utazás lesz számodra  a tanulás és saját sikerélményed motivál. Természetesen haladhatsz ennél sokkal lassabban is, és a programozásnál hasznosabb, ha hosszabb időt töltesz egy – egy életterülettel! Ezt az anyagot nem kell kívülről megtanulnod, elegendő az hogy tudd, hová nyúlj, mit keress, amikor valamiért szükséged lesz rá. A gyakrabban használt dolgok egy idő után úgyis a részeddé válnak.

Megteheted, hogy először végigolvasod az egész anyagot, majd kiválasztod azt a programozást, ami számodra most a legfontosabb. Hagyj időt magadnak a felkészülésre, célod átgondolására és akkor végezd a programozást, amikor erre legalkalmasabb neked az időpont.

Természetesen igen. A zárt honlap felületén küldhetsz üzenetet, amire rövid időn belül válaszolunk. Ezen kívül a Facebook oldalon is tartjuk a kapcsolatot tanulóinkkal. A tanfolyam elvégzése után is bármikor szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

Természetesen! Az interneten nincsenek országhatárok, bárhonnan eléred a tananyagot. A tanfolyam befejezése után pedig ugyanúgy, mint az országon belül, bárhová elküldjük a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet.

A tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy lépésről – lépésre megismerje az is a kristályokat, aki eddig még nem foglalkozott vele, és annak se legyen unalmas, aki már ismeri őket.

Természetesen igen! 🙂 Ha több ékszered van más – más kövekből, feltehetőleg megtalálod közöttük  a különböző életterületre szólókat is, hiszen van átfedés közöttük. Egyes köveket általában többféle életterületen használhatunk, ennek megfelelően különbözőképpen programozhatjuk is. Csak arra figyelj, hogy ugyanazt az ékszert egyszerre csak egy életterületre programozd. Ha rövidtávú célt tűzöl ki, és a célt elérted, akkor egy alapos tisztítás után újabb célra, vagy akár másik megfelelő életterületre újra programozhatod.

A kövek kiválasztásánál tedd le az összes ékszered és úgyis az fog “jelentkezni”, amelyik legalkalmasabb az adott programra.

Amikor egy programozott kristály beteljesítette a küldetését, akkor egy alapos tisztítással kitöröljük azt a programot. Ezután programozható más cél elérésére akár ugyanarra az életterületre, akár a kristálynak megfelelő másik életterületre is.

Számunkra nincs buta kérdés, mi is ugyanott kezdtük, ahol Te!
Amit Te “buta” kérdésnek gondolsz, arra én ráismerek hogy kezdetben nekem is ugyanez volt a kérdésem. Mivel az én időmben nem nagyon volt kinek feltenni a kérdést, vagy jó esetben is azt a választ kaptam, ami a könyvben már benne volt, ezért én minden kérdésre pontos és kimerítő választ adok. Tanfolyamunk egy kicsit önfejlesztő is, ami főleg a II. és III. modulunkban nyilvánul meg. Ekkor már minden kétséget kizáróan tudni fogod, hogy ha igazán figyelsz a kristályaidra, akkor megérted üzenetüket!