Amikor betegek vagyunk, vagy bármiféle tünetünk jelentkezik, ahhoz, hogy megállapítsuk mi az üzenete számunkra, azt vizsgáljuk, milyen testrészt érint és annak mi a funkciója.

Ha tudjuk, hogy az adott testrésznek mi a feladata, könnyen párhuzamot vonhatunk a tünet megjelenésének helye és lelki világunk állapota között.

“Testünk mintegy színpadként, szolgál a tudattalan lelki folyamatok számára.

Minden betegségünk a „sértődött lélek jajkiáltása”!
(Peter Altenberg publicista, író)

Egészségünk fenntartásához fontos kideríteni, hogy mi az, ami megsértette a lelket, és ehhez a test meg is adja a szükséges utasításokat, csak érteni kell üzenetét! Testünk valóban olyan mint egy színpad, ahol szemünk előtt elevenednek meg életünknek, tanulási folyamatunknak a feladatai és fejlődési lehetőségei.

A tünetek feladatokat jelentenek számunkra ezért fontos, hogy felismerjük őket és ne büntetésként tekintsünk rájuk!

Nagyon fontos, hogy bármilyen betegséged, ismeretlen tüneted van, rosszul érzed magad, fordulj vele orvoshoz, és tartsd be annak utasításait! Az ajánlott módszerrel segíthetsz megérteni tested üzenetét, és ezzel segítségére lehetsz egészséged fenntartásának.

Lelkünk képekben kommunikál, és a szimbólumok nyelvén tudatja velünk, ha valahol valami nincs rendben. Nem gondolunk rá, de a köznyelvben ezek a szimbolikák fellelhetők és nagyon is hűen tükrözik lelki problémáinkat.

Az okok felfedése, az adott probléma célzott feldolgozása az egyik legfontosabb lépés az egészség megtartásához!

Tested különböző elváltozásaival, a legőszintébb tanítómesterként a tünetek kifejezésével segíti a felismeréseidet!
Hagyd, hogy megszólítson és tanítson, fogadd úgy, mint a legjobb terapeutát, aki mindig veled van, aki az egész életeden végig kísér és jegyzőkönyvet vezet a legapróbb történésekről is.

Tested nyitott könyvként szolgál neked amelyből kiolvashatod, és megtudhatod miben szenvedsz hiányt.
Ha megtanulod értelmezni tested üzenetét, az közölni fogja veled, hogy miként segíts önmagadon, hog egészséges maradj!


Amikor megérted egy tünet valódi üzenetét és tanulsz belőle, akkor maga a tünet feleslegessé válhat és eltűnhet, hiszen betöltötte feladatát!

 

Testrészeink feladatát és a betegségek üzenetét a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? (kattints a linkre) című e-bookból ismerheted meg.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .