OKENIT

Szinte vágyat érzünk arra, hogy az okenit puha, bolyhos felszínét megsimogassuk,
ám ez összekuszálná a szálakat, vagy letörné azokat.

Az okenit a magasabb rendű énünkhöz kapcsolódik, és lehetővé teszi, hogy a tudat energiái a földi síkon is érvényesüljenek. Eltávolítja az akadályokat az utunkból, és kitartást biztosít az életfeladatok teljesítéséhez.

Az okenit segít elfogadni ezt az inkarnációs létet,  és azokra az okokra hívja fel a figyelmünket, amelyek szükségessé tették a mostani tapasztalatok megszerzését. Pontosan rávilágít a karmikus adósságainkra és lehetőségeinkre, amelyek segítik a fejlődésünket. Megkönnyíti annak megértését, hogy a karmikus múlt miként befolyásolja a jelent, és a jelen miként teremti meg a jövőt.

Az okenit minden szinten lehetővé teszi a mélyre ható karmikus gyógyulást.

Használhatjuk az üzenetközvetítés előkészítésére. Tisztítja a csakrákat, valamint a fizikai és a finomtesteket, egyesíti az energiákat.

Az okenit kettős hatású!

Az igazság köve. Egyrészt őszinteségre nevel minket és másokat is, másrészt megvéd azoktól a sérülésektől, amelyeket a mások által kimondott igazság okozhat. Segít szeretettel fogadni mások szóbeli gúnyolódásait, és megmutatja, ha azokban van megszívlelendő igazság.

Az okenit lehetővé teszi, hogy teljes mértékben el tudjuk fogadni önmagunkat.

A karmikus kegyelem köve. Arra tanít, hogy minden annak a körforgásnak a része, ahogy a lélek megtanulja a feladatait, és ennek tudatában belássuk, hogy  semmi elviselhetetlen sem tart örökké. Ha egy adott helyzetben megteszünk minden tőlünk telhetőt, megtartva szívünk szeretetét, akkor anélkül léphetünk tovább belőle, hogy gyarapítanánk a jövőbeni adósságainkat.

Az okenit elősegíti a gondolkodásmódunk megváltoztatását. Megszabadít a régi mintáktól, újakat hoz, helyénvalóbb meggyőződéseket. Hasznos bárkinek, aki túlzottan szemérmeskedő, főleg akkor, ha ez az előző életében tett önmegtartóztatási esküvel függ össze.

Gyógyhatása: az okenit fokozza a vér és a tej áramlását, jó  szolgálatot tesz a szoptatós anyáknak, valamint serkenti a felsőtestben a keringést. Csökkenti a lázat, és csillapítja az idegi rendellenességeket. Elixírként jótékonyan hat a bőrkiütésekre.

Az okenittel óvatosan bánjunk, legjobb módszer, ha  olyan helyen tartjuk a közelünkben, ahol nem sérülhet meg. Ékszerként már elveszíti bolyhosságát.

Ha a hatását szeretnénk élvezni, tenyerünket helyezzük a kristály fölé kb 5 cm-re, és érezzük, ahogy energiája áramlik a tenyerünkön keresztül.

Ha tetszik ez a különleges kő, segítsd a munkánkat azzal,

hogy megosztod az  oldalunkat ismerőseiddel, barátaiddal!

Köszönjük!