ÓNIX

Ónix hatása testre és lélekre

Az ónix gyógyhatása

Az ónix összpontosítja a szellemet, világossá teszi a gondolatokat és segíti a logikus gondolkodást.
Erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer – kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok kezelésére használhatjuk.

Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.
Hat a fülre, ezért alkalmazzák belsőfül betegségek, fülzúgás, nagyothallás vagy hallás romlása esetében is.
Használhatjuk a szem könnyezése vagy látásgyengeség esetén is.

Hatással van minden daganatféleségre. Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket.

Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos. Segít a ragaszkodás legyőzésében és a felesleges dolgok elengedésében. Figyelemre, kitartásra és érvényesülésre tanít.

Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.

Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.

Az ónix hatása a tudatalattira

A fekete ónix elvezeti tulajdonosát a lényeghez. Segít, hogy legyőzzük a szükségtelen ragaszkodásunkat és a felesleges, lényegtelen dolgokat elengedjük.

Meditációkor használva segíti szellemi koncentrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszatokon túlra irányuljon.

Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és a kitartást, a kivitelezésre való képességet támogatja. Azt a szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak gondolataink és mentesek maradnak minden külső befolyástól. Ezzel segíti a valóságlátásunkat, logikus és analitikus gondolkodásunkat.

Az ónix hozzásegít, hogy újra tisztába legyünk valódi céljainkkal és nyugodtan, a siker tudatában kezdjünk hozzá a megvalósításához.

Kinek hasznos az ónix?

Az ónix elsősorban azoknak való, akik túl könnyen elvesznek érzelmeikben, esetleg túlzott aktivitásukban.

Miközben a régi viselkedésmintákhoz való ragaszkodásunktól megszabadít, hasznos segítséget nyújt szenvedélyeink ellen is, az alkohol – és nikotinvágytól, falánkságtól, a tévé és játékfüggőségen át egészen a kábítószer függőségig.

Az ónix a bőr, a haj és a körmök köve

Az ónix erősebbé teszi az idegeket és az immunrendszert. A bőrre, hajra és körmökre szintén erőteljes hatással van. Halláskárosodás, a belső fül betegségei és egyensúlyzavarok, illetve gyengén látás esetén is alkalmazzák.

Az ónix testre gyakorolt hatása lassan de folyamatosan bontakozik ki.

Az ónix és a csillagok


A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.

Lehet, hogy már tudod mi a születési köved, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes jegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ezért az én célom az, hogy segítsek megtalálni a számodra leginkább megfelelő követ, amelynek energiái boldogabbá tehetik életedet!

Az ónix a Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyben születetteknek szerencsekövévé válhat!
Hangolódj rá a kőre és figyeld üzenetét ami a Te saját belső hangodon, megérzéseiden keresztül jut el hozzád!

NYILAS

Miben segíti az ónix a Nyilas csillagjegy szülöttjét?

Az ónix összpontosítja a szellemet és világossá teszi a gondolatokat, ezáltal segíti a Nyilast a logikus gondolkodásban. A mindennapi életben a fegyelmét és kitartását, a kivitelezésre való képességét támogatja. Ráébreszti a céljaira és segíti azok megvalósítását.

BAK

Hogyan támogatja az ónix a Bak csillagjegy szülöttjeit?

Az ónix segíti a Bakot, hogy a gyakorlati élettől némileg elkanyarodva a lélek mélyén megtalálja azt, ami igazán lényeges. Erősíti fegyelmét és kitartását az úton, ugyanakkor enyhít kérlelhetetlen szigorán. A Bak csillagjegy komoly, szabályokat betartó és jó humorérzékkel megáldott állatövi jegy. Születési köve az ónix, hozzásegíti ahhoz a rendszerességhez és hatalomhoz, amire vágyik. Az ónix segíti abban, hogy irányíthassa életét, miközben erősíti önbizalmát is. Támogatást nyújt a nehéz időszakokban, és segít összpontosítani energiáit mentális vagy lelki stresszhatás alatt.

VÍZÖNTŐ

Milyen hatással van az ónix a Vízöntő csillagjegy szülötteire?

A Vízöntő hajlamos arra, hogy bolondos, rendetlen jegy legyen, bár nagyon is képes arra, hogy eredeti módon, produktívan gondolkodjon. Nagy segítségére lehet az ónix abban, hogy lecsendesítse az elméjét, megszűrje az információkat és a lényegre fókuszáljon.

Ha szeretnéd elsajátítani a kristályokkal való
foglalatosság csínját – bínját,

olvasd el ezt a rövid összefoglalót a tanfolyamunkról.

Tanfolyamunk online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik.

A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, függetlenül attól, hogy az oklevelet már megkaptad, bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam 3 modulból áll, amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.

A teljes tanfolyam ára 44.970  Ft helyett most kedvezményesen  36.990 Ft

Ha külön szeretnél jelentkezni a különböző modulokra, arra is lehetőséged van, de javasoljuk, hogy az I.modullal kezdj, mert a lényeges alap információkat ott tanulhatod meg, a II. és III. modulokban már csak utalunk rájuk. (ilyenek pld. a mérgező, a porózus, vagy a vízre érzékeny kövek használata, kezelése, stb)

Ebben az esetben a befizetendő összeg :

I. Modul Kristálygyógyászat : 14.990 Ft

II.  Modul Kristály asztrológia: 14.990 Ft

III. Modul Kristály programozás: 14.990 Ft

Fontos tudnod, hogy amikor elvégzed ezt  a tanfolyamot, életterületenként (Kristálygyógyászat, Kristály asztrológia és Kristályprogramozás) külön oklevelet kapsz.

Tehát a tanfolyamon való részvételt

3 különböző oklevéllel igazoljuk,

amit postán juttatunk el a címedre!

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

Mentés