Ezen az oldalon azokat a partnereinket mutatjuk be,

akiket hitelességük, megbízhatóságuk, hozzáértésük miatt

szívesen és szeretettel ajánlunk mindenkinek.

Szívesen és megkülönböztetett figyelemmel támogatjuk az egészségünk megőrzésével és a gyógyulással kapcsolatos termékek hazai feltalálóit és gyártóit.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Mini Szanatórium sóinhalátort, ami egy magyar feltaláló, Kiss Lukács egyedülálló találmánya.

A világon egyedülálló sóinhalátor készülék eredetije többek között a budapesti 2002-es Találmányi Kiállításon a nemzetközi zsűri döntése alapján Géniusz díjat kapott, egészségügy kategóriában pedig négy alkalommal aranyérmet és Svájcban MedOSCAR DÍJAT NYERT. 

A Mini Szanatórium készülékről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.

kristalygyogyitas.hu

Csernóczki László, az Ametiszt ásványbolt és webáruház tulajdonosa 1990 óta foglalkozik vállalkozás formájában ásványok, drágakövek kereskedelmével, köves ékszerek készítésével és ékszerkövek csiszolásával. “Előtanulmányai” hét év ásványgyűjtés hazai és külföldi terepen, földrajz szakos ált. isk. tanári diploma, drágakőismerői szakképzés a Victoria Gem Kft-nél, csiszolás hobbigépeken.
Üzletét Szolnokon rendezte be.

Kéthavonta frissíti és bővíti árukészletét, érdekességeket és ritkaságokat is be tud mutatni.

Feleségével együtt dolgozik, aki kreatív ötleteivel tervezi egyedi és gyönyörű ékszereiket.

Érdemes benézni – a linkre kattintva –  webáruházukba, ahol szinte mindent megtalálsz, amit keresel.

Kiss Balázs Kunó asztrológus, asztrozófus és kiváló tanító, aki az Élet minden területén utat mutat nekünk a mai napig is. Életünk egy meghatározó szakaszán Mesterként tekintünk rá és hálásak vagyunk tanításaiért!

Párommal együtt több előadássorozatán, tanfolyamán részt vettünk ( Dimisuli, DNS tábor, az Elmén túl előadás sorozat, stb. ) Évek óta elkötelezett olvasója vagyok évente megjelenő könyvének, a Csillaglesőnek, amiből  megismerhetem, milyen kozmikus energiák ölelnek át minket.

Szeretettel ajánlom írásait, előadásait, hanganyagait, az általa készített asztrozófiai elemzéseket és nem utolsó sorban legújabb könyvét, a Csillagleső 2018-at!

Kunó honlapját erre a linkre kattintva éred el: CsillagMag

Ha Veszprémben, vagy a környékén élsz, szeretettel ajánlom egyik kedves tanítványomat Ferenczy Juditot, aki Lélekműhelyében a kristály kezeléseken kívül angyali energiákkal is dolgozik.

Facebook elérhetősége, ahol 1 órán belül választ kaphatsz kérdéseidre: Ferenczy Judit

Címe: Veszprém, Petőfi S. út 19
Bejelentkezés: 70 / 335 6609

Az IET – Integrated Energy Therapy® – egy új energiaterápia, amely Ariel Angyal kezdeményezésére jutott el az emberekhez.
Egyszerű és gyengéd angyali energiákkal dolgozó, érzelmi felszabadulást hozó módszer, segíti az ember fizikális és energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

Az IET kezelés feléleszti a belső erőt, kiegyensúlyozza a kezelt személy életét és egészségét valamint elősegíti egy mélyebb, tudatos állapot megteremtését.

Mire számíthatsz egy személyes kezelés során?


Az IET gyógyító kezelés kb. 1 – 1,5 órát vesz igénybe és kizárólag a kezelendő személy és a terapeuta között zajlik.
A háttérben nyugtató zene mellett a kezelt személy felöltözve egy kezelőágyon ellazulva helyezkedik el és fogadja a kezelést.
A terapeuta a kezelt személy testét ujjaival gyengéden megérintve közvetíti a gyógyító energia rezgéseit a test különböző speciális területeire. A gyógyítási folyamat nem a terapeuta irányítása alatt áll, ő csak rendelkezésre áll az angyali energia csatorna megnyitásához ill. a gyógyító energia rajta keresztül a kezelt személyhez áramoltatásához. A gyógyítási folyamat teljes mértékben a gyógyító angyalok irányításával történik.
Az IET kezelés befejezése után gyakori az a tapasztalás, hogy a testet és a szellemet elönti a béke, a megújulás és a megkönnyebbülés érzése. A kezelt személy úgy érzi, hogy kész az élet újabb kihívásaival szembenézni és a boldogságot életébe beengedni…