Ismerj meg!

Ki vagyok – és ki nem?

Az vagyok, aki Te is lehetsz, ha hallgatsz a szívedre!
Leborulok az élet titokzatosságai előtt, nyitott vagyok a csodákra, derűsen és lelkesen viszonyulok mindenhez, amit csinálok.

(Paulo Coelho)

 • Meggyőződésem, hogy nem a nevem vagyok, nem a kifüggesztett és a fiókokban lapuló okleveleim.

  Melletted járok, és nem előtted, ezért nem vagyok, és soha nem is leszek sem a mestered, sem a gyógyítód. Fogom a kezedet, hogy felállj, és segítek, hogy megtedd első lépéseidet.

  Egy lámpás vagyok, aki szeretettel világíthatja az utadat, amikor erre szükséged van.
  Jól tudom, hogy Benned is ott van a fény, és csak egy szikrára vársz, hogy lobogó fáklyaként Te is világíthasd mások útját.

 • Mit csinálok?

  Fő profilom elsősorban megismertetni az érdeklődőket a kristályokkal,  Theta Healing konzulens,  Szellemi és életviteli tanácsadó, amibe bele tartozik a  Személyiségfejlesztés és Önismeret is (Life coaching) Fitoterápia, Aromaterápia,  Általános virágterápia és Bach virágterápia tanácsadó, és az alternatív egészségmegőrzés egyéb területei. Nem gyógyítok, hanem megmutatom, hogyan őrizheted meg az egészségedet.

  Mivel tanulmányaimat a Biologikára (Új Germán Medicina – csak a név más, a tartalom ugyanaz) is kiterjesztettem, ezért minden témát az önmagunkban dúló belső, lelki konfliktusból közelítek meg.

  Miért vezetnélek be Téged a Természet e csodálatos rejtelmeibe?

  Mert szeretem és tisztelem a Természetet,  élvezem annak minden áldását. A növények, virágok,  kristályok és ásványok életem, mindennapjaim meghatározó részévé váltak. Tudom, hogy minden, amire testileg szükségünk van az Élethez, az a természetben megtalálható.

  Ezt a sok csodát, amit eme ajándékok által nap – mint nap megtapasztalok, nem tarthatom meg magamnak.

  Téged is ide hívlak meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincses ládába tudj belepillantani!

  Ingyenesen letölthető Kristály útmutatóval, folyamatosan frissülő bloggal és a Facebook oldalunkkal támogatunk Téged abban, hogy eligazodj ebben a csodálatos világban!

  Ingyenes útmutatómat, amiből megtudhatod, hogyan használd a kristályokat, IDE kattintva tudod elérni.

  Ha pedig az is érdekel, hogy a betegségeid, tüneteid gyökerei milyen belső konfliktusodból indultak ki, a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? avagy Betegségeink lelki világunk tükre című könyvemből megtudhatod. Ezt ITT éred el, a limitált bónuszokkal együtt!

 • Miben különböznek a tanfolyamaim másokétól?

  Különféle tanfolyamok ma már online is elérhetők, de többségük nem az egészség megtartására, hanem a betegségre fókuszál.  Nem veszik figyelembe a bölcs mondást:

  „ Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!”

  Nekem évtizedek óta életem részei a gyógynövények, virágok, kristályok, ásványok használata, valamint a tudat formálása, és nem csak az egészség, hanem minden életterületen használom is ezt az ismeretet. Ennek köszönhető, hogy ebben az életkorban amiben vagyok, amikor másoknál már régen a “korral jár” tünetek jelentkeznek, engem ez elkerül.

  Téged is arra biztatlak, hogy szemléleted legyen holisztikus, Önmagadra, az egész emberre irányuljon, akinek a testi egészségén kívül érzelmi, lelki szükségletei, érzékeny pontjai, fizikai igényei is vannak. Bármelyiket figyelmen kívül hagyod, a testi tünetek valahol, valamilyen formában jelentkeznek!

  Tanfolyamaimon, legyen az a Kristály terápiák, a Gyógyító virágok, vagy az önismereti tréningek, mindig figyelembe veszem a tanulóim egyedi igényeit, amelyekre a többi tanulótól elkülönülve, saját személyére szóló, egyedi megoldásokat dolgozunk ki közösen.

 • Mióta csinálom?

  A fitotherápiával, aromaterápiával 1987-ben kezdtem el ismerkedni, majd a különböző, természetgyógyászattal kapcsolatos vizsgáimat 1995-ben tettem le. A kristályokkal 2002 óta foglalkozom.

  Ezt követte a Bach virágterápia, ami annyira fellelkesített a hatása miatt, hogy az Általános virágterápia – tanácsadó végzettséget is megszereztem. Valószínűleg ennek köszönhetően indultam el a “lélek útján”,  ezért innen egyenesen a Biologikához, majd a Recall Healinghez vezetett az utam.

  Azóta életem csodálatos fordulatot vett, mert magam is tapasztalom, hogy minden belülről indul, legbensőbb lényünkből, érzéseinkből, gondolatainkból, és csak ezután nyilvánul meg a külvilágunkban. Semmi nincs az életünkben – legyen szó az egészségünkről, az emberekkel való kapcsolatunkról, vagy anyagi körülményeinkről – ami nem belőlünk indul ki.

  Az évek folyamán még számos tanfolyamon, képzésen vettem részt, amelyek ismeretével kiegészíthetem, és amit beépíthetek a kristályok, virágesszenciák, az emberi lélek, vagy önmagam és a családom egészségének megőrzésébe. Ilyenek pld. a Biologika, a Recall Healig, Theta Healing….. a tanulást pedig folytatom tovább a mai napig is.

  Az alternatív terápia képzések keretein belül 2015. április 15-én indítottam útjára az első, oklevelet is adó Kristálygyógyítás online tanfolyamot, majd a nagy érdeklődés miatt kibővítettem a Kristály – Asztrológiával, ezt követően pedig a Kristályprogramozással is, ami feltette a koronát a tanfolyamra, a tanulóim által visszaigazolt sikereik miatt.

  Tapasztalataim és tanulmányaim által sok információ halmozódott fel bennem a kövekről, kristályokról, virágokról és gyógynövényekről, valamint a tudatunk formálásáról, amit szívesen osztok meg veled is.

  2019. május 2-án indult az első egy évig tartó online tanfolyam, Gyógyító virágok – Virágterápia címmel. Azért ilyen hosszú, mert nem csak a Bach -, hanem az Általános virágterápiával is megismerkednek a résztvevők, amibe bele foglaltatik több, mint 2000 lelki állapot megkülönböztetése is.

  Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadok ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon gyógyulni, megtanuld a sorsodat egy boldogabb irányba fordítani, céljaidat elérni, vágyaidat megvalósítani!

  2018-ban egy új lehetőség nyílt meg a számomra. A véletlen (nem hiszek a véletlenekben!) újra összehozott egy régi kedves ismerősömmel, barátnőmmel, akivel évekig külön – külön, mégis egymás mellett haladtunk, majd az Élet több, mint 10 évre elsodort minket egymástól. Bár továbbra is külön utakon jártunk, tanulmányaink mégis hasonlóak, egymást kiegészítők voltak.

  2018 végén úgy döntöttünk, hogy  tudásunkat, ismereteinket összehangolva, együtt szolgáljuk tovább azokat, akik nyitottak és érdeklődők arra, amit mi nyújthatunk nekik.

 • Mi az a plusz, amit még nálunk kapsz?

  Minden olyan tapasztalatot megosztunk veled, melynek ismerete segít neked megérteni a kristályok működési mechanizmusát és ez által a betegségeid, tüneteid rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

  Megosztjuk veled az emberi természetben és gondolkodásmódban gyökerező azon korlátokat, melyek a gyógyulás és a boldogulás útjában állnak. Megismerkedhetsz a betegségek kiváltó okaival, a kristályok és a bolygók kapcsolatával és azzal, mit tegyél ahhoz, hogy céljaidat elérd, vágyaid  megvalósuljanak.

  Megosztjuk veled a színek és a számok titokzatos világának ismereteit, hogy több nézőpontból tekinthess a világra és minden oldalról megismerhesd önmagad.

  Az alternatív terápiákban a természet szerepét tekintjük a legfontosabbnak a gyógyulás folyamatában. Ezért a szellemi és érzelmi összetevőink figyelembevételére nagy hangsúlyt fektetünk.

  Segítünk neked abban, hogy a személyiséged mélyén, belső világodban rejlő problémákat fel tudd számolni, mert ezek határozzák meg életminőségedet. Éppen ezért amikor hozzánk fordulsz, a kristályok hasznossága mellett a színeket, számokat, és több, más szempontot is figyelembe veszünk, legjobb tudásunknak megfelelően más lehetőséget is ajánlunk problémád megoldására.

 • Kik állnak a "Kristálygyógyítás" oldalai mögött?

  A Kristálygyógyítás oldalait szeretettel készítettük azoknak, akik nem csak a tüneteket akarják elnyomni, hanem sebzett belső világuk gyógyulására is igényt tartanak.

  A színekről és számokról szóló oldalak szerkesztője, az ezekkel kapcsolatos tanfolyamok, hírlevelek összeállítója Meszes Mária (Marcsi), a többi oldal, és hírlevelek szerkesztője valamint az egyéb tanfolyamok, tréningek összeállítója és vezetője pedig Molnár Ágnes ( Ági )

  Marcsi bemutatkozó oldalát IDE KATTINTVA olvashatod.

  Én (Ági) pedig itt mutatkozok be.

  Időnként én is megdöbbenek amikor kiszámolom, de nem titok, hogy bőven elmúltam 60 éves. Többszörös nagymama vagyok, felnőtt gyermekeim,  ( 4), unokáim (egyenlőre csak 5, de jönnek sorban…) ma már az ország és a világ különböző pontjain élnek.

  Szeretem a természetet, ezért életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele, és hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem.

  Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy egészségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

  Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a természetes kezelési módokkal kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

  A Kristálygyógyítás, és a Gyógyító virágok tanfolyamokon, valamint az önismereti, személyiségfejlesztő online tréningeken igyekszem Neked minden tudásomat  átadni.

Elérhetőségem megváltozott!
Új címem:
5137 Jászkisér, Bacsó Béla utca 22.

E-mail:
tisztaforras2008@gmail.com

Telefon:
+36 30 727 8490

Virágterápia jelentkezési lap

Mentés

Molnár Ágnes

Kedves Mesterem 2002 – ben ezt mondta:
– holnaptól a neved Ma Prem Shakti!
A név szanszkrit, jelentése: Szeretetben az erő
Mivel a szanszkrit szavak önmagukban is nagyobb jelentéstartalommal bírnak, ez körülbelül így szól: Az a feltételek nélküli szeretet, amit csak egy anya képes érezni a még meg nem született magzata iránt….

A szeretetben szavakkal le nem írható erő rejtőzik.

Ezt a fajta szeretetet igyekszem átadni, tanítani mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülök. Ennek fényében indítottuk útjára a Ma Prem Shakti Alternatív Terápiák online képzéseinket.

A világon minden összefügg mindennel! Ez az ok – okozat törvénye! Tanfolyamaim, önismereti, önsegítő (coaching) tréningjeim nem csak a kristályokról és a virágokról szólnak, hanem önfejlesztő is, hiszen ezzel a figyelemmel tanulóim felfedezik saját belső jó tulajdonságukat is.

Ma a világon az első helyet foglalják el az önbizalom hiánya és az alacsony önértékelés miatt kialakult betegségek, így tanulóimmal a kapcsolatunk nem is ér véget a tanfolyam befejeztével. Persze csak akkor, ha Ők folytatni akarják a kapcsolatot!

Azoknál, akik követik az útmutatásomat, működnek a kristályok, akik ki tudják választani a lelki állapotuknak megfelelő virágot, annak működnek a virágesszenciák is.

Ennek hatására számtalan újabb kérdés merül fel bennük, amire szívesen megadom a választ és örömmel tapasztalom, ahogyan emberek, családok gondolkodása és élete vesz egy újabb, örömteli irányt.