Ismerj meg minket!

 • Kik vagyunk?

  Azok vagyunk, aki Te is lehetsz, ha hallgatsz a szívedre!
  Leborulunk az élet titokzatosságai előtt, nyitottak vagyunk a csodákra, derűsen és lelkesen viszonyulunk mindenhez, amit csinálunk.

  Meggyőződésünk, hogy nem a nevünk vagyunk, nem a diplomáink, sem a kifüggesztett és a fiókokban lapuló okleveleink.

 • Mit csinálunk?

  Fő profilunk elsősorban a kristálygyógyászat, mellette a lélekgyógyászat, személyiségfejlesztés, fitotherápia, aromatherápia, és az alternatív egészségmegőrzés egyéb területei.

  Miért vezetnénk be Téged a kristályok rejtelmeibe?

  Mert szeretjük a kristályokat, gyógyító köveket, használjuk is őket, életünk, mindennapjaink meghatározó részévé váltak. Ezt a sok csodát, amit a kristályok által nap – mint nap megtapasztalunk, nem tarthatjuk meg magunknak.

  Téged is ide hívunk meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincses ládába tudj belepillantani!

  Ingyenesen letölthető útmutatóval, folyamatosan frissülő bloggal és a Facebook oldalunkkal támogatunk Téged abban, hogy eligazodj ebben a csodálatos világban!

  Ingyenes útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogyan használd a kristályokat, IDE kattintva tudod elérni.

  Ha pedig az is érdekel, hogy a betegségeid, tüneteid gyökerei milyen lelki konfliktusból indultak ki, a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? avagy Betegségeink lelki világunk tükre című könyvünkből megtudhatod. Ezt ITT éred el, a limitált bónuszokkal együtt!

 • Mióta csináljuk?

  A kristályokkal és a kristálygyógyászattal 2002 óta foglalkozunk. Az alternatív terápia képzések keretein belül 2015. április 15-én indítottuk útjára az oklevelet is adó Kristálygyógyítás, majd a nagy érdeklődés miatt kibővítettük a Kristály – Asztrológiával, ezt követően pedig a Kristályprogramozással is, ami feltette a koronát a tanfolyamra, a tanulóink által visszaigazolt sikereik miatt.

  Tapasztalataink és tanulmányaink által sok információ halmozódott fel bennünk a gyógyító kövekről, kristályokról, amit szívesen osztunk meg veled is.

  Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadunk ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon gyógyítani saját magad, és másokat, a kristályok segítségével  megtanuld a sorsodat egy boldogabb irányba fordítani, céljaidat elérni, vágyaidat megvalósítani!

 • Miben különbözik a mi tanításunk másokétól?

  A kristályokkal nagyon sokan foglalkoznak, de érdeklődésük leragad a könyvekből szerzett ismereteknél. Nem az egészségre, hanem a betegségre koncentrálnak.  Nem veszik figyelembe a bölcs mondást:

  „ Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!”

  Nekünk évek óta életünk részei a kristályok, nem csak az egészség, hanem minden életterületen használjuk is őket.

  Téged is arra biztatlak, hogy szemléleted legyen holisztikus, Önmagadra, az egész emberre irányuljon, akinek a testi egészségén kívül érzelmei, lelki szükségletei, érzékeny pontjai, fizikai igényei is vannak. Bármelyiket figyelmen kívül hagyod, a tünetek máshol, más formában, de újra jelentkeznek!

  Ne csak az éppen fennálló betegségedre, tünetedre, fájdalmadra koncentrálj, vedd figyelembe, hogy a kristályok számtalan más területen is tudnak segíteni!

  Mire használhatod még a kristályokat?

  A kristályok segítségének csak a képzeleted szab határt! Évmilliók óta arra várnak, hogy szolgáljanak, harmonikus rezgésükkel odavonzhassák hozzád azokat az energiákat, amelyekkel életed boldogabbá, szebbé, gazdagabbá válhat!

 • Mi az a plusz, amit még nálunk kapsz?

  Minden olyan tapasztalatot megosztunk veled, melynek ismerete segít neked megérteni a kristályok működési mechanizmusát és ez által a betegségeid, tüneteid rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

  Megosztjuk veled az emberi természetben és gondolkodásmódban gyökerező azon korlátokat, melyek a gyógyulás és a boldogulás útjában állnak. Megismerkedhetsz a Betegségek lelki szimbólumaival, a kristályok és a bolygók kapcsolatával és azzal, mit tegyél ahhoz, hogy céljaidat elérd, vágyaid  megvalósuljanak.

  Az alternatív terápiákban a természet szerepét tekintjük a legfontosabbnak a gyógyulás és gyógyítás folyamatában. Ezért a szellemi és lelki, érzelmi összetevőink figyelembevételére nagy hangsúlyt fektetünk.

  Segítünk neked abban, hogy a személyiséged mélyén, belső világodban rejlő problémákat fel tudd számolni, mert ezek határozzák meg életminőségedet.

 • Kik állnak a "Kristálygyógyítás" mögött?

  A Kristálygyógyítás oldalait szeretettel készítettük azoknak, akik nem csak a tüneteket akarják elnyomni, hanem sebzett lelkük gyógyulására is igényt tartanak.

  Az oldalak, a hírlevelek szerkesztői és a tanfolyam összeállítói Molnár Ágnes ( Ági ) és Wein László, akit ismerősei csak Wackornak szólítanak. A Mátra alján egy gyönyörű kis faluban, Rózsaszentmártonban élünk.

  Felnőtt gyermekeink,  (összesen 8), unokáink (egyenlőre az is még csak 8) ma már az ország és a világ különböző pontjain élnek.

  Szeretjük a természetet, ezért életünkben minden lehetőséget megragadunk arra, hogy összhangban éljünk vele, és hálával használunk mindent, amit bőkezűen nyújt nekünk.

  Meggyőződésünk, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszünk abban, hogy egészségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

  Ebben szeretnénk neked segíteni, és szívesen állunk rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak az alternatív kezelési módokkal kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.
  Kristálygyógyítás tanfolyamunkon igyekszünk Neked minden tudásunkat átadni.

Elérhetőségünk:
3033 Rózsaszentmárton,
Erzsébet út 13/A

E-mail:
tisztaforras2008@gmail.com

Telefon:
+36 30 727 8490

Mentés

Molnár Ágnes

Kedves Mesterem 2002 – ben ezt mondta:
– holnaptól a neved Ma Prem Shakti!
A név szanszkrit, jelentése: Szeretetben az erő
Mivel a szanszkrit szavak önmagukban is nagyobb jelentéstartalommal bírnak, ez körülbelül így szól: Az a feltételek nélküli szeretet, amit csak egy anya képes érezni a még meg nem született magzata iránt….

A szeretetben szavakkal le nem írható erő rejtőzik.

Ezt a fajta szeretetet igyekszem átadni, tanítani mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülök. Ennek fényében indítottuk útjára a Ma Prem Shakti Alternatív Terápiák online képzéseinket.

A világon minden összefügg mindennel! Ez az ok – okozat törvénye! Tanfolyamaink nem csak a kristályokról szólnak, mivel ezek használata figyelmet és belső csendet igényel. Egy kicsit önfejlesztő is, hiszen ezzel a figyelemmel tanulóink felfedezik saját jó tulajdonságukat is. Ma a világon az első helyet foglalják el az önbizalom hiánya és az alacsony önértékelés miatt kialakult betegségek, így tanulóinkkal a kapcsolatunk nem is ér véget a tanfolyam befejeztével. Persze csak akkor, ha Ők folytatni akarják a kapcsolatot!

Azoknál, akik követik az útmutatásunkat, működnek a kristályok. Ennek hatására számtalan újabb kérdés merül fel bennük, amire szívesen megadjuk a választ és örömmel tapasztaljuk, ahogyan emberek, családok gondolkodása és élete vesz egy újabb, örömteli irányt.

Wein László

Műszaki ember lévén megkérdőjelezek mindent, ami ellentmond az én “szögletes” gondolkodásomnak. Az azonban javamra írható, hogy utánajárok, kipróbálom a számomra ismeretlen dolgokat, mert “mi van akkor, ha mégis igaz?” Így aztán sok mindent magam tapasztaltam meg, amit azelőtt nem hittem el.

A kristályokban rejlő végtelen intelligencia megtapasztalása vitt el odáig, hogy egyre behatóbban tanulmányozom az Univerzum törvényeit. Ezek közül legtöbben csak a gravitáció törvényét ismerik, de ennél jóval több van!

Mit gondolsz, mi fog történni, ha felmész a 10.emeletre és leugrasz onnan? Akár ismered a gravitáció törvényét, akár nem, hiszel benne vagy nem, törvényszerű, hogy lezuhansz és összetöröd magad.
Ma már bizonyított tény az is, (ezt évszázadokkal ezelőtt Paracelsus is megmondta) hogy a betegségeket a lelki konfliktusaink okozzák. Nem gond, ha nem hiszel benne, az Univerzum törvénye itt is cáfolhatatlan. Paracelsus azt tanította, hogy “a betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára. A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.”

Te tudtad azt, hogy éppen az ilyen törvényszerűségek miatt törölték el az orvosi esküt? Tudtad egyáltalán hogy már nem esküsznek fel az orvosok?

A sok “csoda” miatt, – akár az egészségünket tekintem, akár az élet más területét –  ami velünk történik a kristályok használata óta, nekünk nem kérdéses, hogy működnek. Ezeket az ismereteket szeretnénk nektek átadni.

Nem kell, hogy higgy nekünk! Csak próbáld ki, mert “mi van, ha mégis igaz?”