Szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, de anyagi lehetőséged most nem engedi?

Ha azok közé tartozol, akik nagyon szeretnék elsajátítani a kristályokkal való foglalatosság ismereteit, de anyagi okokból nem jelentkezel a tanfolyamra, most adunk neked egy lehetőséget!

Kristálygyógyítás oldalainkon, hírlevél feliratkozóinknak igyekszünk tudásunk, tapasztalataink legjavát átadni, a komolyabb ismereteket pedig tanfolyamunkon sajátíthatják el az érdeklődők.

A gyógyító ásványok, kristályok kedvelői közül sokan szeretnének mélyebben betekinteni, megismerkedni a működésükkel, viszont erre korlátozott anyagi lehetőségük nem ad lehetőséget.

 

Mi ösztönöz minket arra, hogy felajánljuk segítségünket?

Névtelenséget kérő, segítőkész emberek szeretnék támogatni küldetésünket, ezen kívül jelentkezett néhány volt tanulónk is, akik szorgalmasan követték a tanultakat és életük olyan mértékben változott, hogy most felajánlották segítségüket, anyagi hozzájárulásukat ahhoz, hogy ezt a csodát mindenki megtapasztalhassa.

Hálásak vagyunk nekik ezért a nemes gesztusért!

AJÁNLATUNK:

Hetente kettő jelentkezőnek biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy annyit fizessen a tanfolyamért, amennyit fel tud ajánlani és gond nélkül befizetni a tudás megszerzéséért!

Természetesen kikalkuláltunk egy minimális alapárat (saját költség, amibe a honlap fenntartása, a működéséhez tartozó programok, bővítmények előfizetése, oklevelek ára és postaköltség, fizetendő járulékok, stb. tartoznak).

Ha ajánlatod eléri az általunk kikalkulált minimális árat, és azt a jelentkezésed jóváhagyását követő 3 napon belül be is fizeted, most ezzel a kedvezménnyel elsajátíthatod a Kristálygyógyítás, Kristály Asztrológia és a Kristály Programozás tananyagait, mindhárom modulhoz megkapod a hozzájuk tartozó Bónusz ajándékodat ugyanúgy, mintha a teljes árat fizetnéd érte. Ráadásul mindhárom modul elvégzéséről külön – külön oklevelet is kapsz!

Jelentkezés kizárólag  a Kapcsolat menüben (IDE KATTINTVA), vagy e-mailben (tisztaforras2008@gmail.com), az ajánlott tanfolyami díj megjelölésével lehetséges. (A honlapon elhelyezett jelentkezési űrlapon a tanfolyam teljes ára szerepel.) Kérlek, röviden írd meg azt is, hogy miért kéred a kedvezményt, mi motivál a kristályokkal kapcsolatban, és mit szeretnél elérni általuk.

Segítőinkkel együtt, lehetőségeinkhez mérten minden segítséget megadunk, hogy életedet jobbá, kiegyensúlyozottabbá és beteljesítőbbé tudd tenni!

“Megmutathatom neked az utat, de magadnak kell végigjárnod!
 
Megmutathatom a vizet, de csak te tudsz inni belőle!”
(A. de Mello)

Ha már a pénz nem akadály, ne engedd, hogy bármi visszatartson! Ne feledd: a fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!

 

Szeretettel:

Molnár Ágnes és Wein László, valamint segítő társaink, akik név nélkül szeretnének a segítségedre lenni.

 

Mindannyian mélyen hiszünk abban, hogy hamarosan eljön az idő, amikor életkörülményeid megengedik,
és Te is ösztönzést érzel arra, hogy bármilyen formában másokat segíts!

 

Ha Te is segíteni szeretnél

 

 

 

IDE KATTINTVA tudsz nekünk üzenetet küldeni.

7 válaszok
 1. DITKE
  DITKE says:

  KEDVES ÁGNES RÉGÓTA SZERETNÉK MEGISMERKEDNI A KRISTÁLYOKKAL ÉS AZOK GYÓGYITÓ EREJÉVEL. KÉRLEK SEGITS NEKEM.
  KÖSZÖNETTEL

  Válasz
 2. B.Ágnes
  B.Ágnes says:

  Kedves Molnár Ágnes és Wein László!
  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, el sem tudom mondani mennyire örülök neki. Nem csak a napomat tették boldoggá, az egész életemet is. Így már csak rajtam múlik hogyan használom ki ezt. Hiszem, hogy egy új fejezet kezdődik az életemben. Teljes szívemből köszönöm mindazoknak, akik ezt lehetővé tették a számomra.

  Válasz
 3. Incognito
  Incognito says:

  Udvozletem! Minden oldalat olvas site masik is sok segitsegem ami knowledge of herbs. Tamogatast ad kerlek a Te bank account masik orszagba nyilvanossagra tedd.

  Válasz
 4. Hné Zs. Erika
  Hné Zs. Erika says:

  Üdv nektek! Nagyon hálás lennék ha kedvezményesen végezhetném el a tanfolyamokat. Imádom az ásványokat rendszeresen használom is őket. Nekem a pánikbetegségemben segítettek. Már a kisfiamban is elültettem a kristályok iránti szeretetet. Reménykedem hogy megkapom ezt a remek kedvezményt! Hálásan köszönöm! Szeretettel: Erika

  Molnár Ágnes: Erikával e-mailben sikeresen egyeztettünk, sok sikert kívánunk neki a tanfolyam anyagának elsajátításához!
  Hozzászólásában a nevét én rövidítettem, a személyiségi jogok tiszteletben tartása miatt.

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.