Ha Te is segíteni szeretnél

Ha azok közé tartozol, akik nagyon szeretnék elsajátítani a kristályokkal való foglalatosság ismereteit, de anyagi okokból nem jelentkezel a tanfolyamra,  most adunk neked egy lehetőséget!

Oldalainkon, hírlevél feliratkozóinknak igyekszünk tudásunk, tapasztalataink legjavát átadni, a komolyabb ismereteket pedig tanfolyamunkon sajátíthatják el az érdeklődők.

A kristályok kedvelői közül sokan szeretnének mélyebben betekinteni, megismerkedni a működésükkel, vagy az életük jobbá tételéhez szeretnének segítséget kapni, viszont erre korlátozott anyagi lehetőségük nem ad lehetőséget.

Mi ösztönöz minket arra, hogy felajánljuk segítségünket?

Névtelenséget kérő, segítőkész emberek szeretnék támogatni küldetésünket, ezen kívül jelentkezett néhány volt tanulónk is, akik szorgalmasan követték a tanultakat és életük olyan mértékben változott, hogy most felajánlották segítségüket, anyagi hozzájárulásukat ahhoz, hogy ezt a csodát mindenki megtapasztalhassa.

Hálásak vagyunk nekik ezért a nemes gesztusért!

Valószínűleg már megnézted tanfolyamunk költségeit, aminek a teljes ára 36.990 Ft.

Ezzel szemben ajánlatunk:

Hetente kettő jelentkezőnek biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy annyit fizessen a tanfolyamért, amennyit fel tud ajánlani és gond nélkül befizetni a tudás megszerzéséért, életének jobbá tételéért!

Természetesen kikalkuláltunk egy minimális alapárat (saját költség, amibe a honlap fenntartása, a működéséhez tartozó programok, bővítmények előfizetése,  az oklevelek ára és postaköltség, fizetendő járulékok, stb. tartoznak).

Küldd el ajánlatodat, és ha azt az összeget a jelentkezésed jóváhagyását követő 3 napon belül be is fizeted, most ezzel a kedvezménnyel részt vehetsz a Kristályterápiák képzésen.

Ennek keretén belül elsajátíthatod a Kristálygyógyítás, Kristály Asztrológia és a Kristály Programozás tananyagait, (összesen 24!), mindhárom modulhoz megkapod a hozzájuk tartozó Bónusz ajándékodat ugyanúgy, mintha a teljes árat fizetnéd érte. Ráadásul mindhárom modul elvégzéséről külön – külön oklevelet is kapsz!

Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével, az általad felajánlott összeg megjelölésével lehetséges. (A honlap más oldalain elhelyezett jelentkezési űrlapokon a  teljes árak szerepelnek, ezért itt jelentkezz.)

Kérlek, röviden írd meg azt is, hogy miért kéred a kedvezményt, mi motivál, és mit szeretnél elérni a megszerzett tudással.

Segítőinkkel együtt, lehetőségeinkhez mérten minden segítséget megadunk, hogy életedet jobbá, kiegyensúlyozottabbá és beteljesítőbbé tudd tenni!

Mielőtt elküldöd jelentkezésedet, az érvényes jogszabályoknak (GDPR) megfelelően tájékoztatnunk kell arról, hogyan kezeljük az általad megadott adatokat.
Adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod.

Itt kérheted a kedvezményt

“Megmutathatom neked az utat, de magadnak kell végigjárnod!
 
Megmutathatom a vizet, de csak te tudsz inni belőle!”
(A. de Mello)

Ha már a pénz nem akadály, ne engedd, hogy bármi visszatartson! Ne feledd: a fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel:

Molnár Ágnes és Meszes Mária, valamint segítő társaink, akik név nélkül szeretnének a segítségedre lenni.

Mindannyian mélyen hiszünk abban, hogy hamarosan eljön az idő, amikor életkörülményeid megengedik, és Te is ösztönzést érzel arra, hogy bármilyen formában másokat segíts!