MI IS AZ A SZÍNTERÁPIA?

(A lap alján kérheted LINK-GYŰJTEMÉNYT és az AJÁNDÉKOT.)

 „A világ színeit és fényeit láthatjuk a szemünkkel is,
de e színek és fények igazából csak a szívünkben kelnek életre.”
(Hioszi Tatiosz)

A színterápiáról röviden

Mindannyiunknak, minden élő szervezetnek szüksége van fényre. Gondoljunk csak bele, mi történik egy növénnyel, ha betesszük egy sötét helyre. Még ha öntözzük is, rövid időn belül színét veszti és elpusztul.

A szín- és fényterápia igen ősi dolog, és most újra színre lép. Atlantiszi kutatások is bebizonyították, hogy már abban az időben is használták. A babilóniaiak, az indiaiak, az egyiptomiak, kínaiak is ismerték és alkalmazták. A gyógyító a színeket, növényekből, füvekből nyerte, kenőcsök és festékek formájában használta, de a gyógyító technikáknak számtalan módja napvilágra került.

A színeknek, a fénynek az emberek mindig nagy jelentőséget tanúsítottak.

Hogyan veheti fel szervezetünk a fényt?

Első sorban, ami a legtermészetesebb és a legegyszerűbb, a Nap fénye, a napfürdőzés, a helioterápia.

Mennyire várjuk a tavaszi napsugarakat! Kívánjuk a fényt, a színekben pompázó természetet. Töltődni vágyunk. Igen, hiszen a fénytelen, színtelen téli időszakban kimerülnek tartalékaink. Nem vagyunk valami jó színben. Ugye, milyen találó és lényegre törő ez a mondás?

Bőrünkön, szemünkön keresztül vesszük fel ezt a csodálatos éltető energiát, rezgéseket. Így kapja meg fizikai testünk, energiatesteink és Lelkünk az éltető erőt, hogy aztán egyensúlyban, egészségesen élhessünk.

Másik megoldás, ha speciális fényterápiás kabinokban töltünk el meghatározott időt.

A gyártók is tisztában vannak a fények, színek jótékony hatásaival, ezért már találkozhatunk Jakuzzikba, szauna kabinokba szerelt színes lámpákkal, melyek hatására még kellemesebb és eredményesebb a pihenés, méregtelenítés, a szervezet regenerálása.

Megtehetjük még étel, ital fogyasztásával, meditációval, vizualizációval, viselt ruhaneműkkel, ékszerekkel. kristályokkal.

Úgy gondolom, manapság már a különböző fény- és színterápiás lámpák sem ismeretlenek.

Jelenleg online módon tudok segíteni, de szervezek igény szerint nyílt napokat az érdeklődőknek, a tanfolyamot végzetteknek gyakorló, tapasztalatot cserélő napokat, hétvégéket.

Fontos, hogy  személyesen is találkozhassunk, megismerhessük egymást és minél többet megmutathassak a módszerről,

a színezés elemzésről.

Elkészítettem a tanfolyami anyagot is, már van, aki használja. Könnyen elsajátítható, így aki most kezdené segítői munkáját, neki is bátran ajánlom.

Egyszerű és megbízható módszer, hogy feltárjuk, mi is van „odabent”, mi lakozik legbelsőbb énünkben, Lelkünkben, majd helyreállítsuk a diszharmóniát. Megtudhatjuk, melyek a negatív jellemvonásaink, személyiségjegyeink, melyek a kibillent állapotot okozhatják.

Tarts velem, tapasztald meg, vagy akár sajátítsd el! Segítek!

Végtelen szeretettel:                                 Meszes Mária (Marcsi)

A fényeket színeket ma is használjuk gyógyításra, kezelésekhez. 1960-tól a lézer már mindenki számára ismeretes.

Ugyanígy elfogadjuk, hogy a Nap D vitaminnal tölti fel szervezetünket.

Védekezünk az UV sugárzás ellen…

Azt is tudjuk, csakráink, auráink különböző színekben vannak körülöttünk, bennünk…

Vajon azt mindenki tudja, milyen diszharmóniát okoz szervezetünkben, finom-anyagi testeinkben egy-egy szín hiánya vagy ha kevesebb van belőle, mint amire szükségünk van?

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha a színekkel kapcsolatban van kérdésed,
használd bátran a lenti  űrlapot, és küldj nekem egy rövid levelet.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót