Távgyógyítás szín- és fényterápiával

1990-ben jelent meg magyar nyelven Charlotte Vincent: Gyógyulásom hihetetlen története (A fülöp-szigeti csoda közelről) című könyv. Lehet, olvastad is.

Számomra nem volt elképzelhetetlen Alex (A gyógyító) módszere, de volt némi fenntartásom. A keze magától oda „ment”, ahol gond volt és behatolva a testbe kiszedett dolgokat, amik a betegséget okozták. Ha onnan indulunk ki, hogy bármi megtörténhet…. még akár hihető is lehet.

Mindig érdekelt, mi történik az érzékeinken túl. Több mint 30 éve meditálok, számtalan kinyilatkoztatást tapasztaltam, amik eleinte furcsák, érthetetlenek, megmagyarázhatatlanok voltak, viszont ha hallgattam rájuk, követtem a „jeleket”, mindig jó és kedvező lett a történet vége.

A közelmúltban mellém rendelték az Égiek Zsuzsát, teljesen egyszerű módon. Személyes év elemzést kért és elkezdtünk levelezni. Kiderült róla, többszörös Reiki Mester, Mester Mágus, kristálygyógyító, szellemgyógyász és még sorolhatnám.

Egyik alkalommal megkérdezte, tudom-e, hogy gyógyítanom kell, ez a küldetésem. Nem lepett meg, mert akkor már foglalkoztam a numerológiával és természetesen elsők között magamat elemeztem szét, keresztben és hosszában. Tudtam, hogy ez a dolgom, csak hát messze vagyok … Olaszországban…

Telt az idő, írtunk egymásnak mindenről, jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Egyik alkalommal megírta, hogy nagyon fáj a forgója és szeretné, ha kezelném a tanult módszereimmel. Közöltem vele, hogy szó sem lehet róla, azt nem lehet, mert ahhoz kell a személyes jelenlét, mert ez nem olyan dolog és …. – hirtelen kész volt a válasz arra, miért is nem tudok neki 900 km távolságról segíteni.

Nem hagyott békén! Egyszerűen kényszerített arra, hogy segítsek rajta a távolból. Ma már hálás vagyok neki ezért – és sokan mások is.

Kezeltem. Amikor a végén megírta, mit tapasztalt, csak ültem, néztem a betűit. Azt érezte, amit én végeztem a testén és pontosan ott, ahol érezte.

Tudtam, ez lehetséges, van ilyen, hallottam már róla, beleolvastam több tankönyvbe, de nem foglalkoztam a témával behatóbban.

Viszont most!!!  Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni!

Elkezdtem előadásokat hallgatni és fellapoztam a tankönyveimet. Jöttek a megerősítések, hogy amit csinálok, igen, az valós és működik. Olvastam a sorokat és folyamatosan az az érzés volt bennem, mintha ezt már tanultam volna. Pedig nem! Nekem megfordult a dolog… megtapasztalhattam, aztán elolvastam a szakirodalmat.

Nem, ez nem az, amit Alex végez. Én a színekkel, fényenergiával dolgozom, azt közvetítem a testnek arra a területére, ahova szükséges. Egy magasabb rezgésű fény- és színenergiát, melyet kérek, kapok és továbbadok.

Boldog voltam a felismeréstől, de nem kezdtem vele semmit. Sajnos.

Múltak a hetek, hónapok és egyszer kaptam tőle egy levelet, ami végleg elindított utamon, (hazámtól, a magyar emberektől távol, a lehetőségekhez igazodva) a távgyógyítás útján.

A levél ennyi volt: „Remélem, nem haragszol meg, de minden mással foglalkozol, csak azzal nem, ami a dolgod. Miért nem gyógyítasz? Gyógyíts! Aztán jöhet minden más!”

Hát, ez volt az igazai hideg vizes távkezelés tőle!

Mélyen érintett, a lelkembe mászott, mert folyamatosan kerestek meg különböző egészségügyi problémával küszködő emberek, akik elemzést kértek. Most nagyon bántott, hogy nem mondtam el, képes vagyok segíteni a fizikai gyógyulásukat is. Fel tudom tölteni energiával szervezetüket, ezáltal elindul bennük az öngyógyító mechanizmus. A kettő együtt kell, hogy működjön. Nem lehet csak a fizikai tünetet elmulasztani, ha Lelki, Szellemi szinten nem teszünk semmit! A tünet ugyanúgy vissza fog jönni!

Tudom én ezt jól. Rengeteg kérdés cikázott a fejemben. Legfőképpen a „Mi van, ha …” kezdetűek. Majd úgy döntöttem, elmondom, miben tudok segíteni és ők eldöntik, elfogadják-e, kipróbálják-e? Természetesen, mint minden más módszer, ez sem segít mindenkinek! Nem is ígérhetek semmit!

Többen is jelentkeztek a távgyógyításra, szép eredményeket érnek, érünk el gyógyulásukban.

Felajánlom segítségemet, képességemet!

Aki úgy érzi, gyógyulni szeretne, hát megteszi, megteszem… megtesszük. A támogatás Fentről, Istentől, Univerzumtól (ki, hogy szeretné) mindig adott, rendelkezésünkre áll… és én szívesen és szeretettel teszem a dolgom…

Szeretettel üdvözöllek!

Ha kérdésed van, kezelést szeretnél, vagy kipróbálnád, írj bátran!

Szeretettel fogadlak!

Meszes Mária (Marcsi)

Adataidat tiszteletben tartjuk, nem osztjuk meg senkivel.
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

Itt küldhetsz üzenetet!