Köszönöm, hogy jelentkeztél önismereti tréningünkre! Jelentkezésedet rögzítem.

Jelentkezéseddel azok közé tartozol, akik nem bízzák a véletlenre, hanem saját kezükbe veszik sorsuk, egészségük és életük minden területének jobb sorra fordulását.

Kérlek, figyelmesen olvasd el ezt a visszaigazoló levelet.

Ez a levél e-mail formájában egy automatikus levélküldő rendszeren keresztül máris ott van az e-mail fiókodban. Ha nem találod az elsődleges leveleid között, nézd meg a promócióknál, esetleg a spam mappában.

Ha így sem találod, akkor a leveleződ keresőjébe (Keresés a levelek között – egy nagyító ikonnal) írd be az e-mail címemet: tisztaforras2008@gmail.com, és kiad minden levelet amit én küldtem, bárhová dugta is el.

Kérlek, az alábbi számlára utald át a tréning díját, 5.000 Ft-ot:

Molnár Józsefné

11773401 – 51072230 – 00000000 (OTP)

Külföldről indított utalás esetén az alábbi adatokra is szükséged lehet:
IBAN: HU53 1177 3401 5107 2230 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Amikor az összeg megérkezik a számlára, megkapod a tréning első részét, majd ezt követően egy évig 5 naponként a soron következő részt. Bővebben az összeg beérkezése után,  e-mailben tájékoztatlak.

Addig is kérlek, jelöld be a levelező fiókodban az e-mailemet biztonságosnak, hogy ne a spam mappában landoljon.

Kívánom, hogy az önismereti tréning anyaga minden tekintetben a megelégedésedet szolgálja!

Molnár Ágnes

ui: Ha esetleg egyszerre jelentkeztél két, vagy mindhárom tanfolyamomra, akkor az összeget utalhatod egyben is. Így kevesebb banki adminisztrációval, neked kevesebb utalási költséggel jár, a számlát pedig mindenképpen egyben írom meg az egy napon beérkezett összegekről.