Köszönjük, hogy jelentkeztél Virágterápiák online tanfolyamunkra!
Jelentkezésedet rögzítettük.

Jelentkezéseddel azok közé tartozol, akik nem bízzák a véletlenre, hanem saját kezükbe veszik sorsuk, egészségük és életük minden területének jobb sorra fordulását.

Kérlek, figyelmesen olvasd el ezt a visszaigazoló levelet.

Ez a levél e-mail formájában egy automatikus levélküldő rendszeren keresztül máris ott van az e-mail fiókodban. Ha nem találod az elsődleges leveleid között, nézd meg a promócióknál, esetleg a spam mappában.

Ha így sem találod, akkor a leveleződ keresőjébe (Keresés a levelek között – egy nagyító ikonnal) írd be az e-mail címemet: tisztaforras2008@gmail.com, és kiad minden levelet amit én küldtem, bárhová dugta is el.

Virágterápiák tanfolyamunk részvételi díja most kedvezményesen csak 5.000 Ft.

Lehetőséged van ezen kívül külön kérni a tanfolyamon való részvételedet igazoló oklevelet. Gyönyörű és különleges okleveleinket nyomdában készíttetjük, és postai ajánlott levélként küldjük el a címedre. Mivel ez nem fér bele a tanfolyam jelenlegi kedvezményes árába,  fel kell számolnunk a saját költségünket, ami 3.000 Ft.

Ez azt jelenti, hogy ha a tanfolyamon való részvételedről szeretnél oklevelet is kapni, akkor az összes fizetendő összeg 8.000 Ft lesz.

Ez egy választható opció, a beérkezett összegből tudni fogom, hogy oklevéllel, vagy oklevél nélkül szeretnéd.

Kérlek tehát, az alábbi bankszámlára utald át a tanfolyam kedvezményes díját, vagy 5.000 Ft-ot, vagy ha kérsz oklevelet is, akkor 8.000 Ft-ot:

Molnár Józsefné
11773401 – 51072230 – 00000000 (OTP)
A közleménybe írd be: Virágterápiák

Külföldről indított utalás esetén az alábbi adatokra is szükséged lehet:

IBAN: HU53 1177 3401 5107 2230 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Amikor az összeg a számlára megérkezik, megkapod a tanfolyam első napi anyagát, majd ezt követően egy évig hetente ugyanezen a napon a soron következő részt. Bővebben az összeg beérkezése után,  e-mailben tájékoztatlak.

Kívánom, hogy a Virágterápiák anyaga minden tekintetben a megelégedésedet szolgálja!

Molnár Ágnes

ui: Ha esetleg egyszerre jelentkeztél két, vagy mindhárom tanfolyamomra, akkor az összeget utalhatod egyben is. Így kevesebb banki adminisztrációval, neked kevesebb utalási költséggel jár, a számlát pedig mindenképpen egyben írom meg az egy napon beérkezett összegekről.